Nieuws overzicht

5 tips voor het onderhouden van een houten vloer

Een parketvloer krijgt in de loop der jaren nogal wat te verduren, duizenden keren wordt er overheen gelopen. En dat niet alleen, er wordt geschoven met meubels, er valt eens een glas ranja of koffie over de vloer, en ook huisdieren kunnen voor flink wat slijtage zorgen met hun scherpe nagels.

 

Het is daarom belangrijk om uw houten vloer goed te onderhouden, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van een stralend parket. Maar hoe doet u dat eigenlijk? Onze experts hebben 5 tips voor het onderhouden van een houten vloer voor u op een rij gezet:

Bekijk bericht
Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP)

Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) vindt ook dit jaar plaats tijdens de beurs Interieur Collectie Dagen (InCoDa), op 11, 12 en 13 september te Gorinchem. Het NKP mag gezien worden als het hoogst haalbare voor parketteurs en verheugt zich elk jaar weer in een groot aantal professionele deelnemers vanuit heel het land.
Onze collega’s Ronald, Mika en Timo zullen deze dagen meestrijden om de felbegeerde titel.

Uiteraard zijn wij als Team Pruysen er allemaal bij om ze aan te moedigen, onze showroom is daarom dinsdag 13/9 gesloten v.a. 14:00 uur.

Het eindresultaat zullen we zeker met jullie delen. Houd onze Social Media en website in de gaten.

Bekijk bericht
Uitbreiding Team Pruysen

Wij zijn blij om te vertellen dat Mika weer terug is bij Pruysen.

Deze week is hij weer gestart met het maken van droomvloeren op maat!

Welkom terug Mika!

Bekijk bericht

Samen uw droomvloer realiseren?