Nieuws overzicht

De beste tips voor het onderhoud van een laminaatvloer

U hebt met zorg een mooie laminaatvloer uitgezocht en daar wil u natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. En dat kan gelukkig, want door uw laminaatvloer zorgvuldig te onderhouden kunt u de levensduur van de vloer flink verlengen. Maar hoe onderhoudt u een laminaatvloer nou het beste? Dit zijn de tips van onze experts:

Bekijk bericht
Parket en vloerkoeling, kan dat samen?

De zomers in Nederland worden steeds warmer, wat betekent dat ook in huis de temperatuur flink kan oplopen. U kunt ervoor kiezen om vloerkoeling te laten installeren. Maar is vloerkoeling wel een goede oplossing als u parket in huis heeft liggen? Wat voor invloed heeft het installeren van dit systeem op de kwaliteit van een houten vloer? We leggen het u graag uit.

Bekijk bericht
Laminaat of parket, wat is eigenlijk het verschil?

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer, en u wilt liever geen plavuizen neerleggen, dan komt u al gauw terecht bij de keus tussen laminaat en parket. En hoewel ze op het eerste gezicht qua uiterlijk misschien wel op elkaar lijken, zijn laminaat en parket twee heel verschillende dingen. Maar wat is nou eigenlijk precies het verschil?

Bekijk bericht
Houten vloer: de grootste voordelen op een rij

U bent op zoek naar een nieuwe vloer voor in huis, maar u twijfelt nog over wat voor vloer dat moet worden? Kiest u voor laminaat, PVC of neigt u naar zo’n mooie houten vloer? Om de keus wat makkelijker te maken hebben we de grootste voordelen van een houten vloer voor u op een rij gezet:

Bekijk bericht
Waarop letten bij het uitzoeken van een houten vloer

Uw keus is gevallen op hout bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Maar daarmee bent u er nog niet, want de ene houten vloer is de andere niet en bovendien moet de vloer ook nog in uw woning neergelegd worden. Er komt best nog wel wat bij kijken voordat de houten vloer bij u in huis ligt. Waar moet u eigenlijk allemaal op letten bij het uitzoeken van een houten vloer? We zetten de belangrijkste punten voor u op een rij:

Bekijk bericht
Pruysen Huiscollectie

Met trots presenteren wij onze nieuwe huiscollectie eiken houten vloeren!

 

Heeft u ook altijd graag een houten vloer willen hebben, maar vraagt u zichzelf af of dat wel mogelijk is op vloerverwarming (en verkoeling)?

Aarzel niet langer,  de meeste parketvloeren gaan uitstekend samen met vloerverwarming, vloerverkoeling en ook met warmte-win installaties.

Met onze jarenlange ervaring hierin is uw vloer in goede handen.

 

Een mooie vloer is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze hierin.

 

In de Pruysen collectie is er ruime keuze in zowel geoliede als gelakte vloeren. Gaat u voor planken of voor patroonvloeren zoals een visgraat of hongaarse punt.

Laat u inspireren in onze showroom waar u verschillende vloeren kunt bekijken.

Bekijk bericht
Onze parketteur Ronald Kiewiet is 25 jaar in dienst!

Onze parketteur Ronald Kiewiet is 25 jaar in dienst!

 

Deze topper is op 1 april (echt geen grapje) thuis verrast met een mooi cadeau en een bosje bloemen.

Dit heugelijke feit zal later in het jaar nog uitgebreid gevierd worden met alle collega’s.

 

Wij zijn supertrots op “onze’ Ronald. Hij wist in zijn 25 jaar bij Pruysen 4 maal een podiumplaats op het Nederlands Kampioenschap Parketleggen te behalen, waarvan hij zich zelfs 2 maal Nederlands Kampioen Parketleggen mocht noemen!

 

 

 

 

Bekijk bericht
Een houten vloer of een PVC vloer? Dit zijn de verschillen

Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor een PVC vloer, en dat is niet zo gek want een PVC vloer in huis brengt een heleboel voordelen met zich mee. Zo is een PVC vloer makkelijk in onderhoud en gaat het heel goed samen met vloerverwarming. Maar een houten vloer heeft nagenoeg dezelfde voordelen. Wat is nou eigenlijk het grote verschil tussen een houten vloer en een PVC vloer, en welke vloer past het beste bij u? Laten we beide vloeren eens naast elkaar leggen.

Bekijk bericht
5 tips voor het onderhouden van een houten vloer

Een parketvloer krijgt in de loop der jaren nogal wat te verduren, duizenden keren wordt er overheen gelopen. En dat niet alleen, er wordt geschoven met meubels, er valt eens een glas ranja of koffie over de vloer, en ook huisdieren kunnen voor flink wat slijtage zorgen met hun scherpe nagels.

 

Het is daarom belangrijk om uw houten vloer goed te onderhouden, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van een stralend parket. Maar hoe doet u dat eigenlijk? Onze experts hebben 5 tips voor het onderhouden van een houten vloer voor u op een rij gezet:

Bekijk bericht
Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP)

Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) vindt ook dit jaar plaats tijdens de beurs Interieur Collectie Dagen (InCoDa), op 11, 12 en 13 september te Gorinchem. Het NKP mag gezien worden als het hoogst haalbare voor parketteurs en verheugt zich elk jaar weer in een groot aantal professionele deelnemers vanuit heel het land.
Onze collega’s Ronald, Mika en Timo zullen deze dagen meestrijden om de felbegeerde titel.

Uiteraard zijn wij als Team Pruysen er allemaal bij om ze aan te moedigen, onze showroom is daarom dinsdag 13/9 gesloten v.a. 14:00 uur.

Het eindresultaat zullen we zeker met jullie delen. Houd onze Social Media en website in de gaten.

Bekijk bericht

Samen uw droomvloer realiseren?