Over ons

Ambacht met aandacht

Pruysen Parket is een succesvol familiebedrijf dat al ruim 30 jaar garant staat voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en betrouwbaar advies. Gedreven en vol enthousiasme stellen we dagelijks alles in het werk om onze klanten naar volle tevredenheid te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken tot in het kleinste detail. Ons team beschouwen wij als het hart van ons bedrijf. Want aan hun inzet en betrokkenheid danken wij ons succes. Onze deskundige adviseurs en vakkundige parketleggers werken iedere dag nauw samen om voor u het beste resultaat te realiseren.

 

Ambachtelijk in z’n puurste vorm

Parketleggen is een ambacht. Puur vakmanschap. Daar maken we bij Pruysen Parket ons al jaren sterk voor. Alles wat we doen is dan ook gedegen handwerk. Van het leggen van een plankenvloer of visgraatparket tot aan de renovatie van uw huidige vloer. Om onze kwaliteit te allen tijde te kunnen waarborgen werken we uitsluitend met de beste parketleggers. Stuk voor stuk gedreven mensen die hun vak tot in de finesses beheersen en dat ziet u terug in het resultaat! Dat is wat je noemt ambachtelijk in z’n puurste vorm.

 

Perfecte service, ook na uw aankoop!

Wij stellen alles in het werk om onze werkplanning af te stemmen op uw wensen. Wij leveren pas op als u volkomen tevreden bent. Maar ook daarna zijn we er voor u. Voor onderhoud, advies of herstelwerk. Wij denken graag met u mee. Want bij Pruysen Parket stellen we graag eer in ons werk.

Onze partners

Samen uw droomvloer realiseren?