Houten vloeren

Uw droomvloer realiseren

Bent u op zoek naar het beste van het beste als het gaat om de vloer in uw huis? Dan komt u vrijwel zeker terecht bij onze selectie van houten vloeren. Met dit prachtige product is onze liefde voor het vak geboren. Unieke nerfstructuren, verschillende houtsoorten en -diktes, tinten van donker tot licht. Een houten vloer is niet zomaar een vloer, het is een verlengstuk van uw persoonlijkheid, de ziel van uw huis en een van de belangrijkste karaktereigenschappen van een woning.

 

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Houten vloeren geven sfeer aan een ruimte. Of u nu op zoek bent naar een vloer voor in een moderne inrichting, of juist kijkt naar houten vloeren voor een rustieke uitstraling. Omdat er veel verschillende houtsoorten bestaan is er voor iedereen wel een geschikte vloer te vinden. En denk ook eens aan combinaties van verschillende houtsoorten of het leggen van een houtvloer in een bepaald motief.

 

We laten u graag voorbeelden zien van de verschillende houtsoorten, en de combinaties die er mee te maken zijn. In het echt is dat natuurlijk altijd beter te zien dan op een plaatje. Daarom nodigen we u uit in onze showroom zodat u op uw gemak kunt rondneuzen. Het is dan tevens mogelijk om proefstalen mee naar huis te nemen, zodat u zich een betere voorstelling kunt maken van hoe de houten vloer tot zijn recht komt in uw woning.

 

Professioneel advies over houten vloeren

Bij Pruysen Parket krijgt u professioneel advies als het gaat om het laten leggen van een houten vloer. Welke houtsoort sluit het beste bij uw wensen aan, welke kleuren komen goed tot hun recht in uw plan en waar moet u rekening mee houden als het gaat het onderhouden van de vloer? U kunt bij ons kiezen uit de beste merken: Origineel Chapel Parket, Hollandsche Vloeren, Grigio, Woodlife, Bauwerk, Warm en niet te vergeten onze eigen Pruysen Touch.

 

Onze medewerkers hebben een schat aan ervaring en houden bovendien ontzettend van hun vak. Zij zullen u dus ook altijd voorzien van de beste en eerlijkste adviezen, zodat u helemaal zeker van uw zaak bent als de vloer wordt gelegd. Dat leggen van de houten vloer wordt overigens zeer precies gedaan door onze vakmensen, die het vloerleggen als een echte ambacht beschouwen.

Laminaat vloeren

PVC vloeren

Samen uw droomvloer realiseren?