Houten vloeren

Uw droomvloer realiseren

Een houten vloer brengt warmte en sfeer in uw interieur. Een houten vloer past bij elke smaak en in iedere stijl en staan bekend om hun prachtige uitstraling en uitgebreide variëteit in kleuren. Daarnaast is hout een hoogwaardige en uiterst duurzaam materiaal wat feilloos samengaat met vloerverwarming in uw woning. Ieder vloerdeel is uniek en een houten vloer wordt met de jaren steeds mooier. Niet voor niets dat een houten vloer nog altijd een hele populaire vloerbekleding is!

 

Ruim assortiment planken en patronen
Houten vloeren zijn er in allerlei verschillende houtsoorten en in diverse uitvoeringen. Van het populaire eiken tot het exotische afzelia, van gelaagd parket tot tapis gelegde vloeren en van stroken tot patronen zoals de befaamde visgraat. U hebt een ruime keuze als u kiest voor een houten vloer van Pruysen Parket. Wij hebben dan ook een uitgebreide en stijlvolle collectie in planken vloeren en patroonvloeren van o.a. Origineel Chapel Parket, Hollandsche Vloeren, Grigio, Woodlife, Bauwerk, Warm en niet te vergeten onze eigen Pruysen Touch. In onze showroom van ruim 750 vierkante meter vindt u altijd de vloer die past bij uw wensen en smaak!

 

Gelaagde samenstelling
De meeste houten vloeren zijn tegenwoordig opgebouwd uit lagen, de zogenoemde gelaagde houten vloer. Met een toplaag van 2 tot 6mm hout die kruislings is verlijmd op een tussen- en/of onderlaag. Hierdoor ontstaan zeer stabiele vloeren die doorgaans uitermate goed geschikt zijn voor toepassing op vloerverwarming. Al deze vloeren zijn verkrijgbaar in diverse breedtes, diktes en oppervlakte afwerkingen. Denk daarbij aan de nog altijd populaire kleur gerookt en wit geolied eiken, maar ook zeker de “onbehandeld look” of “invisible” afwerking waarbij de schitterende natuurlijke kleur van vers geschuurd hout behouden blijft.

Laminaat vloeren

PVC vloeren

Samen uw droomvloer realiseren?