Vloerrenovatie

Traprenovatie uw trap geheel in stijl met uw vloer

Denkt u eraan om uw vloer te laten renoveren? Ook dan kunt u bij Pruysen Parket terecht. Onze ervaren vakspecialisten kijken goed naar de huidige staat van de vloer en komen pas daarna met een passende oplossing. Zo zorgen we voor een soepele overgang van oud naar nieuw. Er zijn verschillende redenen waarom er voor vloerrenovatie gekozen kan worden. Zo kan het zijn dat de vloer in uw woning er met de jaren slechter uit is gaan zien of misschien is uw vloer beschadigd geraakt. Vloerrenovatie kan ook nodig zijn als u een nieuw huis heeft gekocht met een oude vloer wel die een opknapbeurt kan gebruiken of als u gewoon een hele andere look wilt.

 

Vloerrenovatie door vakmensen

Wat de reden voor het renoveren van de vloer ook is, onze medewerkers helpen u uw vloer weer piekfijn in orde te krijgen. Daarbij zullen ze ook kijken op welke manier de vloer het beste gerepareerd kan worden en of vloerrenovatie wel de juiste oplossing is. Moeten er delen van de vloer vervangen worden, of is alleen het schuren van de vloer voldoende? In sommige gevallen is het aanschaffen van een compleet nieuwe vloer namelijk een beter idee. Bij ons kunt u uitgaan van eerlijke adviezen over het renoveren van uw vloer. Indien nodig komen we bij u aan huis om de situatie met eigen ogen te bekijken.

 

Aandacht voor details

We zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen en vertrouwen daarbij op onze vakkennis en jarenlange ervaring met verschillende soorten vloeren.

Iedere medewerker van Pruysen Parket heeft een liefde voor vloeren. Dat betekent dat we nooit iets afraffelen en uw vloer met aandacht behandelen. Daarbij wordt geen enkel detail over het hoofd gezien, zodat u als uw vloer helemaal is gerenoveerd er weer jaren plezier van kunt hebben. Dit bewijst maar weer eens dat een houten vloer de meest duurzame vloer is en blijft!

Vloerverwarming

Traprenovaties

Samen uw droomvloer realiseren?