Laminaat vloeren

Oneindige mogelijkheden met laminaat

Combineer design met enorme slijtvastheid. Ook met laminaat hebt u ongekende mogelijkheden. Dit type vloer is gemakkelijk zelf te leggen en onderhoudsvrij. Het kiezen van de perfecte vloer is een belangrijke stap in het creëren van een bijzonder wooninterieur. Een vloer die past bij uw stijl en uw leven. Onze laminaatvloeren hebben alles wat u zich maar wenst. Dankzij de ruime keuze aan kleuren, texturen en dessins, vindt u zeker en vast de vloer van uw leven. Laminaat is in al zijn vormen, dessins en uitvoeringen die heden ten dage op de markt zijn, niet meer weg te denken als een belangrijke vorm van vloerbedekking.

 

Absolute topmerken
Bij Pruysen Parket staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom vindt u bij ons een assortiment prachtige laminaatvloeren van hoogwaardige merken, waaronder Quick-Step, Meister en Douwes Dekker. Door uw keuze te laten vallen op één van onze topmerken bent u verzekerd van jarenlang hoogwaardig vloerplezier!

 

Het belang van een goede ondervloer
Een van de bekende vooroordelen over laminaat is dat het contactgeluid (wat uw benedenburen horen) storend kan zijn. Maar het contactgeluid kan op eenvoudige wijze, met behulp van uiteenlopende soorten onderlagen worden gedempt, waardoor de laminaatvloer aan de zogenaamde 10 dB norm kan voldoen en u uw buren geen overlast bezorgt. Ook het loopgeluid in uw eigen ruimte kan door het gebruik van een hoogwaardige ondervloer enorm gedempt worden.

 

Natuurlijke look
Laminaat wordt steeds mooier! Bekijk het vloeroppervlak van dichtbij en je merkt het meteen: onze waterbestendige laminaatvloeren zijn de meest natuurlijke laminaatvloeren ooit gemaakt. Het authentieke karakter van de voegen is perfect in balans met het ontwerp van de vloer. Kleur, design en structuur lopen door tot in de voeg en creëren zo het gevoel van echt hout.

Houten vloeren

PVC vloeren

Samen uw droomvloer realiseren?