Traprenovatie

Uw trap geheel in stijl met uw vloer

Past uw trap niet bij uw nieuwe vloer, of is hij gewoon toe aan een opknapbeurt? Dan kunt u uw trap laten renoveren. En ook als uw traptreden te glad zijn kan traprenovatie een goede oplossing zijn.

 

Als het gaat om de bekleding van uw trap dan is het belangrijk dat deze stevig en slijtvast is, op de trap wordt immers vaak heen en weer gelopen. Onze ervaren vakmensen kunnen uw trap deskundig bekleden met hout, laminaat, pvc en zelfs met leer. Door het materiaal van uw trap aan te laten sluiten op de vloer creëert u een harmonisch geheel, wat rust brengt in uw interieur. Maar smaken verschillen natuurlijk, daarom is het bij ons ook mogelijk om zelf uw traprenovatie te creëren.

 

Zelf uw trap samenstellen

Uw trap is onderdeel van uw interieur, en hoe deze eruit ziet verschilt dus van persoon tot persoon. Daarom kunt bij ons uit diverse mogelijkheden kiezen als het gaat om het renoveren van uw trap. Zo hebt u zelf invloed op de kleur en op het materiaal. U kunt kiezen voor wel of geen antislip strip of voor een andere kleur stootbord.

 

Waarom een specialist inschakelen voor traprenovatie?

Het is mogelijk om de trap zelf te bekleden, maar daarvoor heeft u een hoop specialistische kennis en bijzonder gereedschap nodig. Zelfs als u twee rechterhanden heeft is het renoveren van een trap een lastige klus. Als u ons laat helpen, dan weet u zeker dat uw trap op de juiste manier gerenoveerd wordt, en dat er geen detail over het hoofd wordt gezien. Voordat we beginnen aan de renovatie wordt eerst gekeken naar uw persoonlijke situatie en daarbij luisteren we natuurlijk goed naar uw wensen. Op die manier kunnen we voor iedereen een trap op maat leveren.

Houten vloeren

Vloerrenovaties

Samen uw droomvloer realiseren?