Showroom
Vorige
Volgende

Onze showroom; inspirerend tot schoonheid

Het wordt pas echt duidelijk hoe iets eruit ziet als u het met eigen ogen kunt zien. Daarom verwelkomen we u graag in onze showroom in Dussen, Noord-Brabant. Hier vindt u maar liefst 40 eigentijdse vloerconcepten op groot formaat geëtaleerd waardoor u een betere voorstelling kunt maken van de sfeer en uitstraling van onze vloeren in uiteenlopende stijlen en interieurs. Met collecties die steeds actueel en eigentijds zijn en met klassieke vloeren die nooit uit de mode raken, kan onze showroom dienen als inspiratiebron voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe vloer.

 

Is uw oog online op een bepaalde vloer gevallen, dan kunt u door een bezoek aan de showroom meer zekerheid krijgen over of u de juiste keuze maakt. Op een plaatje ziet een vloer er toch meestal anders uit dan in het echt. In onze showroom ziet u alleen vloeren van gerenommeerde topleveranciers, in verschillende prijsklassen. Dankzij het uitgebreide assortiment is er voor iedere smaak wel een mooie vloer te vinden.

 

Als u de showroom wil bezoeken vragen we u om een afspraak te maken. Dat heeft een goede reden: Wij willen graag alle tijd nemen om u van dienst te kunnen zijn en uitgebreid uw vragen te beantwoorden. De beslissingen over een nieuwe vloer gaan vaak niet over één nacht ijs, dat snappen we, en daarom laten we u graag verschillende mogelijkheden zien. Daarbij informeren we u over de laatste noviteiten en technische ontwikkelingen.

 

Onze vakmensen die u in de showroom ontmoet denken graag mee over uw persoonlijke situatie, om zo goed advies op maat te kunnen geven. Als u eenmaal een keuze hebt kunnen maken, zorgen we ervoor dat de vloer perfect gelegd wordt en u jarenlang optimaal kunt genieten van uw prachtige aanwinst.

Samen uw droomvloer realiseren?