PVC vloeren

PVC vloeren zijn hip en trendy

Dé trend op vloergebied is de PVC vloer. Makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in een heleboel verschillende uitvoeringen. Zo zijn er PVC vloeren met een houtlook, maar ook vloeren die lijken op natuursteen, beton of verouderd materiaal. Bovendien kunnen PVC vloeren in verschillende patronen worden gelegd – waarschijnlijk bent u wel bekend met het populaire visgraatpatroon – maar er is nog veel meer mogelijk!

 

Bij Pruysen Parket kunt u terecht voor PVC vloeren van diverse kwaliteiten en diktes. Wij bieden u een ruime keuze in kleuren en uitvoeringen, kliksystemen of verlijmde PVC vloeren van verschillende A-merken, zoals TFD, Beautifloor, Moduleo en Douwes Dekker. Met zoveel keus is er voor iedereen wel een geschikte PVC vloer te vinden

 

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een kunststof vloer met de uitstraling van een houten vloer. PVC staat voor polyvinylchloride, een materiaal dat bij verhitting zacht wordt. PVC vloeren zijn goedkoper dan houten vloeren en zijn makkelijk te combineren met vloerverwarming. Dat is dan ook de reden dat deze vloeren de laatste jaren flink in opkomst zijn.

 

Waarom kiezen voor een PVC vloer?

Behalve de prijs en de combinatie die gemaakt kan worden met vloerverwarming (dit kan overigens ook met houten vloeren en laminaatvloeren ) zijn er meer redenen om te kiezen voor een PVC vloer. Zo zijn PVC vloeren duurzaam, is er veel keuze in dessins en zijn ze waterbestendig. Bovendien vergen de vloeren weinig onderhoud en zorgen ze voor demping van geluid. Om te kijken welke PVC vloeren er allemaal zijn om uit te kiezen, en welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de kleur, het reliëf en de verschillende motieven nodigen we u van harte uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging in onze showroom.

 

Begeleiding van A tot Z

Onze medewerkers kunnen u van A tot Z begeleiden bij het kiezen van een PVC vloer, en u voorzien van goed advies. Omdat de PVC vloeren dunner zijn dan onder meer houten vloeren, is het bijvoorbeeld nodig om ze op een egale ondergrond te leggen, zoals een betonnen vloer. Door middel van een huisbezoek kan er gekeken worden of een ondervloer geschikt is voor het leggen van PVC en kunnen andere eventuele obstakels nader worden bekeken. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan tijdens het leggen van de vloer.

 

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd om het aanbrengen van vloeren tot in de puntjes voor te bereiden. Tijdens het leggen letten we ook nog eens extra op de details en de afwerking van de vloer. Pas als u helemaal tevreden bent met uw vloer klappen we het stof van onze handen en wensen we u veel plezier met uw nieuwe aanwinst.

Laminaat vloeren

Houten vloeren

Samen uw droomvloer realiseren?