PVC vloeren

PVC vloeren zijn hip en trendy

Een PVC vloer is vandaag de dag een absolute trend op vloerengebied. Met een PVC vloer hebt u vele mogelijkheden. Pruysen Parket heeft een divers aanbod in PVC vloeren in zowel een houtlook als betonlook. Maar dat is nog niet alles, wij gaan verder; wat dacht u van een PVC vloer die lijkt op natuursteen of verouderd metaal? Vandaag de dag zijn PVC vloeren zelfs verkrijgbaar in allerlei patronen, bijvoorbeeld het enorm populaire visgraat patroon.

 

Kwaliteit van PVC vloeren
De PVC vloeren zijn leverbaar in diverse kwaliteiten en verschillende diktes van 2 tot 5mm. Bovendien is er onderscheidt in de oppervlakte behandeling. Deze kan glad zijn of juist bewerkt, waardoor als het ware een hout- of steenstructuur voelbaar wordt. Door deze bewerking is de vloer minder krasgevoelig en optisch ook minder kwetsbaar. Wij bieden u een ruime keuze in kleuren en uitvoeringen, clicksystemen of verlijmd van o.a. de merken TFD, Beautifloor, Moduleo en Douwes Dekker

 

Het belang van een goede ondervloer
Het is belangrijk dat de oppervlakte waarop de vloer verlijmd wordt heel vlak is. Zelfs de kleinste oneffenheden zullen doortekenen in uw pvc vloer. Om dit te voorkomen wordt de ondergrond in principe altijd geegaliseerd. De beoordeling van uw ondervloer hoort standaard bij onze vloerinspectie, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Laminaat vloeren

Houten vloeren

Samen uw droomvloer realiseren?