PVC vloer

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PVC VLOER?

U kunt met een PVC vloer alle kanten uit. Wij hebben een ruim assortiment PVC vloeren in zowel een houtlook als betonlook of wat dacht u van een PVC vloer die lijkt op natuursteen of verouderd metaal?

 

Begin uw zoektocht naar een PVC vloer bij Pruysen Parket!
Voor uw nieuwe PVC vloer bent u bij Pruysen Parket aan het juiste adres! Een PVC vloer is bijna niet van echt hout te onderscheiden, is zeer slijtvast en uiterst duurzaam. Niet voor niets dat PVC de allernieuwste trend op vloerengebied is. Pruysen Parket is dé specialist als het gaat om een nieuwe PVC vloer.

 

Voordelen PVC vloer
Er zijn tal van redenen om voor een PVC vloer te kiezen van Pruysen Parket. Onze PVC vloeren kennen bijna geen nadelen, slechts voordelen:

✓ Niet van echt hout te onderscheiden
✓ Gemakkelijk in onderhoud
✓ Voelbare houtstructuur
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ Weinig contactgeluid
✓ Uiterst duurzaam

 

Uw nieuwe PVC vloer; laat u adviseren
Bij Pruysen Parket vindt u de beste adviseurs en de beste merken onder één dak. Kom daarom snel een kijkje nemen in onze showroom van bijna 1000m². Wij hebben in onze showroom een ruim aanbod in stijlvolle PVC vloeren gepresenteerd in verschillende interieurstijlen. Laat u inspireren!

Uitmuntende service

Onze medewerkers gaan tot het uiterste om u zo goed mogelijk te helpen. Wij gaan pas over tot leveren op het moment dat u geheel tevreden bent. Maar ook ná uw aankoop zijn wij er voor u. Wij denken in alles met u mee.

Samen uw droomvloer realiseren?