Reviews

9.1
177 beoordelingen
Colin
Van topadvies naar vakkundig gelegde vloer!
Pruysen heeft allereerst geweldig met ons meegedacht om de mogelijkheden te bekijken om over een bestaande natuursteen tegelvloer een PVC-vloer te leggen. De vloer is vervolgens vakkundig gelegd; zowel bij het egaliseren als leggen was duidelijk dat we met vakmensen te maken hadden. De communicatie tijdens het gehele traject verdient daarnaast een compliment, zowel in de showroom, bij het inmeten, planning, leggen en nazorg!
Lees verder
Maril Hageman
Vakwerk
Snel en netjes.
Lees verder
Arjan
Geweldige service!
Pruysen heeft het ons geweldig geholpen, hadden helaas waterschade opgelopen. We zijn in de winkel wezen kijken en mochten zelfs een aantal showroom vloerdelen meenemen om thuis neer te leggen en te kijken. Offerte werd netjes en snel verzorgt, uiteindelijk werd de vloer ook snel geleverd en perfect gelegd. Alles in een zeer kort tijdsbestek, geweldige service!!
Lees verder
H.S. Prins
Fantastische klantervaring
De medewerkers van Pruysen staan altijd klaar. Wij hebben ervaring met hun pvc-vloeren. Goede kwaliteit en prijs. Naar onze mening zal geen ander bedrijf een dergelijke kwaliteit leveren. Sinds 2014, maar ook vandaag de dag.
Lees verder
Wil
Deskundige medewerkers die de klant ontzorgen
Deskundige medewerkers die de klant ontzorgen. Pruysen heeft een prachtige eiken vloer in visgraad bij ons geplaatst. Aansluitingen bij o.a. haardmeubel en kozijnen vakkundig verwerkt. Ook de PVC vloer op de eerste etage en de plinten door de gehele woning zijn super aangebracht.
Lees verder
Toon van der Zalm
alles is perfect verlopen wij zijn zeer tevreden
als boven
Lees verder
Menno
Zeer prettig
Professioneel bedrijf. Ruime keuze in vloeren. Goede advisering in aankooptraject. Daarna heel goede projectuitvoering.
Lees verder
Gerrit Roelofs
prima
Alles exact volgens afspraak
Lees verder
Haidar
Prettig ervaring
Zeer goed communicatie, mooie product en prachtig uitvoering Kortom , zeer tevreden
Lees verder
Wim
Bijzonder goede ervaring.
Mijn complimenten voor het geheel, het goede overleg, de vakkundige nette en hulpvaardige parketteurs, de afronding en het fraaie resultaat.
Lees verder
Kees Berende
Alle contacten met het bedrijf werden door ons als positief ervaren.
Het contact met de klant krijgt alle aandacht. Dit gold niet alleen voor het verkoopgesprek. Ook daarna is dit het geval. B.v. bij het inmeten of bij het maken van afspraken ter uitvoering van de werkzaamheden. Ook is er voor de klant een luisterend oor wanneer de vloeren daadwerkelijk worden gelegd. Kortom, men is zeer klantgericht bezig. Voorts valt op dat gemaakte afspraken v.w.b. product, prijs en verdere condities duidelijk en gestructureerd worden vastgelegd.
Lees verder
Melissa
Super!
Met goed advies en hulp de juiste vloer en kleur kunnen uitkiezen. De vloer is netjes geplaatst en alles is goed afgewerkt. Echt vakwerk. Wij zijn tevreden over de service en dat we de vloer door Pruysen hebben laten leggen.
Lees verder
Wim
Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd.
Prettig gewerkt met Pruijssen.
Lees verder
MR
Wederom een uitstekende ervaring
Inmiddels heeft Pruysen Parket bij twee huizen van ons een fraaie parketvloer gelegd. De parketteurs zijn vakmensen met hart voor hun werk en dat zie je terug in de kwaliteit die geleverd wordt. Helaas recentelijk waterschade gehad en de reparatie hiervan is keurig verzorgd en de vloer is weer als nieuw. Kortom, enkel positieve woorden over dit bedrijf. De communicatie is altijd vriendelijk en transparant. Goed advies over gebruik van parket in combinatie met vloerverwarming e.d.
Lees verder
Robin
Netjes geregeld en gelegd
Pruysen parket wordt goed gemanaged. Men komt afspraken na, heeft een project manager per project die prima bereikbaar is. Parker werd zonder haperingen en netjes gelegd. Verkoopster belde voor evt nazorg. Dat zie je niet vaak.
Lees verder
M
Top adviseur en vakmensen
Adviseur heeft goed advies, denkt mee en heeft geduld. Vakmensen die de verschillende vloeren (hout, laminaat en trapbekleding) zijn komen doen. Netjes!
Lees verder
William
Geweldige service en communicatie
Er wordt alle tijd genomen tot een keuze van de vloer te komen. Ook bij je thuis wordt alles prima doorgenomen. Tijdens het leggen van de vloer wordt er een vinger aan de pols gehouden. Het eind resultaat is prachtig! De communicatie, het meedenken, flexibiliteit en vooral de kwaliteit zijn goed. Gezien het verloop van de verbouwing iets wat je niet meer bij elk bedrijf vindt.
Lees verder
Miranda
Super
Onze ervaring is super met Pruysen. Er bleek een foutje in te zitten en dat werd meteen opgelost, alles eruit en naar een andere zaak nieuwe gaan halen en het lag ers'middags super netjes en strak in.
Lees verder
jan
Helemaal goed
Ze denken mee. Komen afspraken na en zijn daarin heel flexibel. Werken zorgvuldig en nauwkeurig. Kost je wel een paar appelflappen.
Lees verder
Marije
Pruysen Parket heeft een hoge mate van klantgerichtheid
Ik heb een prettig contact gehad met Pruysen Parket voor het aanhelen van een nieuw deel van mijn houten vloer. Dit is perfect gebeurd!
Lees verder
Marc
Niet de goedkoopste wel de beste
Prettig voortraject alvorens de opdracht. Mochten diverse vloer samples meenemen om thuis bij daglicht te kunnen bekijken. Levering zelf, op tijd en goed verlopen. Aardige medewerker, die vloer netjes gelegd heeft.
Lees verder
B.
Prima begeleiding en vakmanschap bij het leggen van de pvc vloer.
Erg blij met de mooie pvc vloer en goede plintafwerking. Top.
Lees verder
I B
Wij zijn zeer tevreden.
Wij kochten voor de 3e keer een vloer bij Pruysen. Het was een verzekerings kwestie. Dit is vanaf het begin netjes opgepakt (vochtmeting, advies, goede uitleg ed). In de winkel was er alle tijd om iets uit te zoeken. Mario dacht mee over de "leg" datum. De werkmannen werkten heel netjes. De kleine beschadigingen werden snel en netjes gemaakt. Echt super dat we een verzorgingspakket hebben gehad, heel netjes. 1 Heeeel klein verbeterpuntje. Kijk eerst of iemand de rekening wel of niet heeft betaald voordat er gezegd word dat er nog een bedrag open staat. Alles was nl betaald. Ik maak er geen probleem van, maar iemand anders misschien wel. En dan zijn het toch net die hele kleine dingen die het hem doen.
Lees verder
P.
Keurig geholpen , en alles volgens afspraak
Keurig geholpen, en alles volgens afspraak
Lees verder
Marieke
Perfect gelegd, perfecte service
Een super team: van uitzoeken, tot levering, tot plaatsing en nazorg een perfecte combinatie
Lees verder
Meer laden