Reviews

9.1
205 beoordelingen
Marike
één woord: uitstekend!
Klantgericht, vriendelijk en goed advies. Waar kom je dat heden ten dage niet g tegen? Met vriendelijke grt, M. Dongelmans
Lees verder
Gerard Renger
Zeer gedegen voorbereiding en prachtige vloer!
-
Lees verder
Robert
Geweldige service, vriendelijke en kundig parkateurs
Mijn ervaring met Pruysen Parket is zeer goed te noemen. Ze komen afspraken na, hebben mensen in dienst die van aanpakken weten. alles wordt in overleg uitgevoerd en daarna kan je lekker genieten van de aangekochte vloer
Lees verder
Erik
Fijn en goed geholpen
Veel aandacht voor het passend en mooi maken van in ons geval de trap. Mooi werk afgeleverd.
Lees verder
J
Goed geregeld
Zeer goede vakman gestuurd prima
Lees verder
Paul
Professioneel en goede service
Korte lijnen tussen verkoop en uitvoering, goed professioneel advies
Lees verder
P
Nvt
Nvt
Lees verder
Helvert
Prettige ervaring
Na een prettig ontvangst, een goed verzorgde showroom, voorzien van mooie verschillende soorten vloeren, kregen we een deskundig advies, waarbij de tijd werd genomen om tot een goede keus vloer te komen. Na het inmeten en uitbrengen van een offerte en na het geven van de opdracht, zijn monteurs enkele dagen later gestart met het leggen van de vloer. Ondanks een tegenvallende start, waar Pruysen Parket niets aan kon doen, is er meteen gehandeld en kon er alsnog in de middag worden gestart. Het leggen van de vloer, inzagen kozijnen en monteren van de plinten is zeer vakkundig en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wel veel stof ondanks de aanwezigheid van een stofzuiger. Alle restmaterialen, verpakking etc. werd door Pruysen Parket meteen afgevoerd. Enkele dagen na oplevering zijn we door Pruysen Parket gebeld en gevraagd naar onze mening mbt de geleverde producten en eventueel verbeterpunten. Kortom wij voelen ons behandeld als een klant, niet alleen na het geven van de opdracht, maar tijdens het leggen van de vloer en de nabehandeling. Het mooie resultaat wat bereikt is, komt door de betrokkenheid en duidelijke communicatie van het gehele team Wij zouden daarom aanbevelen om te gaan kijken bij Pruysen Parket bij het aan te schaffen van een nieuwe vloer.
Lees verder
Marleen
Goede service en een mooi resultaat
Onze eiken houten vloer is gerenoveerd en het resultaat is prachtig. De mannen hebben prima werk geleverd en waren ook heel vriendelijk en professioneel. Het contact verliep heel soepel. Ik kan Pruyssen Parket aanbevelen.
Lees verder
Wilma
Goed en snel geregeld.
Goed ,snel mooi en vakkundig.
Lees verder
A van mourik
Tevreden
Er is een goede begeleiding gewest om tot een keuze te komen, vervolgens vlot een afspraak gepland voor uitvoering. Uitvoering keurig gedaan. Kortom, hier kun je fijn je zaken regelen en het komt netjes voor elkaar.
Lees verder
Lidy
mijn houten vloer ziet er na renovatie fantastisch uit
Heel tevreden met medewerker, Ronald, die mijn vloer met groot vakmanschap en veel liefde voor zijn vak, heeft gerenoveerd. Hij heeft heel hard gewerkt en is trots, net als ik, op het prachtige resultaat. De vloer ziet er weer als nieuw uit.
Lees verder
Winanda
Uitstekende klantenservice
Je krijgt zeer goed advies over de aankoop en begeleiden het hele traject zorgvuldig De vloer is keurig gelegd!
Lees verder
Mark
Goed werk geleverd, zeer tevreden
De titel zegt t....
Lees verder
Jannie arendse
Tevreden mee
Vloer is mooi ,de bies nu ook blij mee johan heeft goed werk verricht
Lees verder
Robert
Top parketleggers met oog voor maatwerk
Afspraak geheel nagekomen ruim binnen de afgesproken tijd, goed ingeleefd in wat onze wensen waren, vakwerk geleverd & netjes gewerkt zonder stof !
Lees verder
Joep Akkermans
Vriendelijke en deskundig mensen
Prima werk geleverd
Lees verder
Jacolien
Heel klantvriendelijk
Mooie vloer, vakkundig gelegd en prima nazorg. Eerste en enige keer dat een bedrijf zelf ,na de werkzaamheden , belt om te vragen of alles in orde was!
Lees verder
Peter Schalk
Voortreffelijk geholpen en een schitterende PVC vloer
Naast een goed advies was het vooral een mooie ervaring om bij deze vloer specialist een vloer te kopen. Vakmensen in hart en nieren, die vanuit een passie voor vloeren en mooie interieurs hun klanten adviseren. Niks was tegen voor Leo, proef monsters werden aan huis gebracht en alle tijd werd er genomen om tot een goede keuze te komen. Het resultaat is dan ook werkelijk schitterend! Erg blij met de vloer, de afwerking en de gemaakte afspraken over montage en levertijd zijn nog binnen de termijnen opgeleverd! Veel positieve reacties gehad van bezoekers!
Lees verder
Johan
Kwaliteit vakmanschap en prima service
Op zaterdag besteld en de volgende woensdag 92 meter plinten geplaatst + ook nog eens de oude plinten verwijderd Kwaliteit vakmanschap vriendelijke medewerkers en uitstekende service In één woord fantastisch
Lees verder
M en W
Echt prima werk geleverd
Van begin tot eind is er goed en duidelijk gecommuniceerd. Iedereen dacht mee. Uitstekend!
Lees verder
Anja van Asch
Zeer tevreden!!
Van begeleiding voor t uitkiezen van de vloer t/m het eindresultaat zijn we super tevreden met Pruysen Parket... We hebben 22 jaar geleden een robijnvloer hier gekocht en nu zonder enige twijfel weer terug gegaan voor een nieuwe pvc vloer!!
Lees verder
Hans ‘s-Gravesande
Al jaren fijn contact
Professioneel en ervaren
Lees verder
Lex
Goede service en erg klantvriendelijk
Alles was goed geregeld en top uitgevoerd!
Lees verder
Margriet Schilders
Een geweldige zaak met echt vakmanschap.
Wij hebben onze droomvloer bij Pruysen gevonden, en zijn zeer tevreden, de vloer voldoet aan onze verwachtingen en is perfect gelegd.Echt vakwerk! De samenwerking verliep uitstekend, en afspraken werden nagekomen, kortom een fantastische zaak.
Lees verder
Meer laden