Reviews

9.2
233 beoordelingen
N Bom
Top kwaliteit, professioneel bedrijf en komen hun afspraken na.
Top kwaliteit, professioneel bedrijf en komen hun afspraken na.
Lees verder
A
Prachtige vloer met begeleiding door vakkundige mensen
Zowel in het zoeken van onze perfecte vloer als het leggen zijn wij goed ondersteund, het was een leuk en gezellig contact. Superfijn. En het resultaat is nog mooier dan in onze gedachten.
Lees verder
Joas
Super betrokken en meedenkend
Onze samenwerking met Pruysen was van begin tot eind een succes. Ontzettend meedenkend in het resultaat en de planning, waarbij we van begin tot eind meegenomen zijn. Ook wanneer er na oplevering iets niet goed blijkt, wordt er snel geschakeld en het probleem zonder morren opgelost. Zelfs voor onze deurmat die door onze katten snel aan vervanging toe was, wordt meegedacht en korting gegeven. Ontzettend tevreden met het resultaat en de service.
Lees verder
Kees
Aankoop en leggen van laminaat is pure topklasse
De aankoop, begeleiding en het leggen van het laminaat wordt van A tot Z uitstekend geregeld , begeleidt en uitgevoerd. Pruysen Parket bevindt zich op topniveau en je kunt met een gerust hart hun het werk laten uitvoeren. Je krijgt een topvloer terug en het is een heel prettig bedrijf in de communicatie om je aankoop uit te laten voeren. Klasse.
Lees verder
Wilfred
Top werk - goede voorlichting en kundige vakmensen
Onze merbau vloer was op plekken versleten. Goede voorlichting over opties (schuren, olie, lakken). In showroom konden we de verschillende afwerkingen zien om zo een overwogen besluit te nemen. Werk is snel en kundig verricht, zonder dat we veel last hebben gehad van de werkzaamheden. Er komt wel geur/stank vrij van opvullen vd vloer (waren we over ingelicht) en de oliegeur is niet perse erg fijn, maar goed, daar kan dit bedrijf niets aan doen. Naderhand bleek er een klein oneffenheid in het parket te zitten, dat is zeer snel opgelost en nu is alles zoals 'nieuw'. Al met al een aanrader.
Lees verder
Erik
Heel fijn en zeer snel geholpen met een mooi resultaat
Fijn advies gekregen en snel geholpen. Ook kwaliteit van het eindresultaat is gewoonweg heel mooi . We zijn zeer tevreden!!!
Lees verder
Mario
From start to finish everything is perfect.
From the intake of our needs, arranging the work, to looking at the outcome everything was just perfect. We had our hardwood oak floor refurbished, and now house looks like new, it's amazing.
Lees verder
Christian
Pure kwaliteit en meedenken
Op voorhand al veel goede verhalen gehoord over de klantgerichtheid van dit bedrijf. Zeer tevreden over onze aankoop van een prachtige Frans eiken visgraat. Onze verbouwing verliep niet volgens plan. Pruysen parket bleef in elk fase meedenken en mede dankzij hun suggesties en flexibiliteit ligt hier een erg mooie vloer. Een regelrechte aanrader dus.
Lees verder
Fred
Prima gelegde vloer volgens gemaakte afspraken.
Prettig contact, alle tijd om de juiste keuze te kunnen maken, meedenken van oplossingen, kwaliteit en jarenlange garantie!
Lees verder
Thea colijn
super
we zijn keurig geholpen, en de vloer is super.
Lees verder
Sander
Zeer deskundig en professioneel
We hebben hout en pvc in huis gehaald van Pruysen. We zijn zeer tevreden over het hele proces vanaf aankoop tot nazorg! Absoluut aan te raden als je een mooie vloer wilt hebben! Tevens via Pruysen onze trappen laten bekleden met leer! Ook weer een aanrader!
Lees verder
Nienke
Geweldig
Pruysen heeft opnieuw een vloer gelegd . De werknemer kwam mooi optijd en komt vriendelijke en sociaal over. De vloer is netjes gelegd. Helemaal blij mee.
Lees verder
iet bakx
goed vakmanschap
zeer tevreden
Lees verder
Jan en Cora
Leveren echt vakwerk
Ons ervaring is dat het een fijn bedrijf is en dat ze vakwerk leveren. Johan heeft bij ons een prachtige vloer achter gelaten. Hij is echt een vakman rustig en vriendelijk. Een fijn bedrijf wij moesten het door omstandigheden verder naar het jaar verplaatsen maar dat was geen enkel probleem. Dit bedrijf is een echte aanrader je krijgt deskundig advies voor ons zeker 5 sterren waard. Jan en Cora.
Lees verder
Ton en Thea vd Meijden
erg goed en deskundig personeel
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en adviezen van Uw mensen. De vloer is prachtig gelegd en na afloop werd alles opgeruimd en mee terug genomen.
Lees verder
Cindy
Renovatie vloer dubbel gerookt eiken
Onze vloer moesten we jaren in de olie zetten, heel onhandig. Nu naar 1 weekje afzien (vanwege weinig ruimte) is de vloer weer voor jaren mooi.
Lees verder
G.J
Vakmanschap, vriendelijke medewerkers en een korte levertijd.
Zeer positief.
Lees verder
Ton Lommers
Prima, vakkundig klantvriendelijk
Na de eerste verwerking van het schuren en lakken waren we niet zo tevreden en hebben we het resultaat laten beoordelen. Na controle bleek dat terecht. Helemaal opnieuw geschuurd en gelakt met een prima resultaat. De eerste parketteer was echt enthousiast, werkte hard maar het was naar onze mening onvoldoende. daarom moest het opnieuw wat een heel goed resultaat opleverde.
Lees verder
Cas
Professioneel en klantgericht
We zijn al 20 jaar tot volle tevredenheid klant. Super vakmensen
Lees verder
Corrie
Geweldig
Keurig geholpen in de winkel met allerlei mogelijkheden, niks was teveel Gemaakte afspraken verliepen super goed Vloer gelegd, alles goed geïnformeerd, niks was teveel Echt een dikke 10 voor jullie als team
Lees verder
J.Prinse
heel goed gewerkt.
Alles volgens planning en alles netjes afgewerkt.
Lees verder
Danielle
Belofte waar gemaakt
Erg fijn bedrijf en zeer tevreden over Timo. Hij heeft onze vloer weer als nieuw gemaakt.
Lees verder
C.
Zeer tevreden
Vanaf begin tot einde de juiste aandacht voor de klant Vriendelijk en denken mee. Sympathieke medewerker die vloer kwam leggen. Werkt netjes, zeer tevreden met nieuwe vloer.
Lees verder
Herbert Schoenmakers
weer een goede ervring met Pruysen
Goede vaklui en denken mee met de klant. misschien niet de goedkoopste maar wel heel goed. De vloer is prima gerenoveerd.
Lees verder
Marco
Helemaal geweldig onze vloer top
Een geweldig bedrijf en top mensen met heel veel ervaring en zeer goede kennis en ze denken met je mee Pruysen kunnen wij aan raden voor een top vloer Groetjes familie den Tek
Lees verder
Meer laden