Reviews

9.2
244 beoordelingen
Bas
Prima service en prachtig resultaat
We hebben goed advies gekregen in een mooie winkel. De offerte, afspraken en nazorg waren keurig op orde.
Lees verder
M.J. Van Huijgevoort
We zijn ontzettend goed geholpen.
We zijn heel goed geholpen, werden steeds goed op de hoogte gehouden, afspraken worden nagekomen, service is heel goed. Mogelijkheden en assortiment zijn groot.
Lees verder
Harold
Vakkundig en servicegericht
Na een goede voorbespreking waarbij zelfs een proefstuk werd geschuurd en behandeld waren wij overtuigd dat Pruysen voor de tweede keer onze eiken vloer mocht renoveren. Timo heeft het vervolgens fantastisch en naar tevredenheid uitgevoerd. Kortom wij zijn weer helemaal blij met onze nieuwe oude vloer.
Lees verder
Marly
Veel geduld en gaan echt voor je opzoek naar wat je wenst
Zeer klantgericht. Veel aandacht om te zorgen dat wij kregen wat wij mooi vonden en ook financieel bij ons paste. Het hele legproces verliep zorgvuldig en gestructureerd. Ook nadien toen bleek dat er iets niet helemaal goed was gegaan werd het direct opgelost. Wij raden Pruysen Parket aan.
Lees verder
Kayleigh
Wat een service!
Wij raden iedereen jullie aan. Zijn ontzettend blij met onze nieuwe vloer en ook hoe alles erom heen geregeld is. De vloerenlegger was elke dag netjes optijd en heeft heel goed werk afgeleverd.
Lees verder
Hans
Goede service en écht vakmanschap
Prachtig om te zien dat na een dag schuren en de andere dag de vloer opnieuw in de wax olie te zetten je een volledig nieuwe vloer hebt. Een nieuwe look, met de bestaande vloer.
Lees verder
Loes
klantgerichte vakmensen
de mensen denken mee in oplossingen en vertrekken pas als alles 100% is. Als er nog een vraag is komen ze direct terug om te helpen. Top bedrijf!
Lees verder
A.
Geweldig!
Alles verliep keurig volgens afspraak Netjes gewerkt! Compliment!
Lees verder
Paul
Kwaliteit staat voorop
Fijn bedrijf die de afspraken goed nakomt en prettig is in communicatie. Problemen worden prima opgelost.
Lees verder
Martin Lankester
Zakelijk, snel en uitstekend uitgevoerd
zie hierboven
Lees verder
louis Motter
Gewoon top.
Vanaf de eerste kennismaking in de winkel tot het leggen van de laatste vloerplank liep alles perfect. Ik heb zelf in overleg de ondervloer en de elektrische vloerverwarming gelegd. Omdat dit redelijk vlot ging hebben ze de planning aangepast en zijn ze eerder begonnen met het laminaat. In 2 dagen 3 slaapkamers en de overloop naadloos gelegd inclusief plinten. Alle afval meegenomen en stofzuigerschoon opgeleverd. Voor de vloer beneden hoef ik niet ver te zoeken, ook dit gaan jullie tzt doen.
Lees verder
N Bom
Top kwaliteit, professioneel bedrijf en komen hun afspraken na.
Top kwaliteit, professioneel bedrijf en komen hun afspraken na.
Lees verder
A
Prachtige vloer met begeleiding door vakkundige mensen
Zowel in het zoeken van onze perfecte vloer als het leggen zijn wij goed ondersteund, het was een leuk en gezellig contact. Superfijn. En het resultaat is nog mooier dan in onze gedachten.
Lees verder
Joas
Super betrokken en meedenkend
Onze samenwerking met Pruysen was van begin tot eind een succes. Ontzettend meedenkend in het resultaat en de planning, waarbij we van begin tot eind meegenomen zijn. Ook wanneer er na oplevering iets niet goed blijkt, wordt er snel geschakeld en het probleem zonder morren opgelost. Zelfs voor onze deurmat die door onze katten snel aan vervanging toe was, wordt meegedacht en korting gegeven. Ontzettend tevreden met het resultaat en de service.
Lees verder
Kees
Aankoop en leggen van laminaat is pure topklasse
De aankoop, begeleiding en het leggen van het laminaat wordt van A tot Z uitstekend geregeld , begeleidt en uitgevoerd. Pruysen Parket bevindt zich op topniveau en je kunt met een gerust hart hun het werk laten uitvoeren. Je krijgt een topvloer terug en het is een heel prettig bedrijf in de communicatie om je aankoop uit te laten voeren. Klasse.
Lees verder
Wilfred
Top werk - goede voorlichting en kundige vakmensen
Onze merbau vloer was op plekken versleten. Goede voorlichting over opties (schuren, olie, lakken). In showroom konden we de verschillende afwerkingen zien om zo een overwogen besluit te nemen. Werk is snel en kundig verricht, zonder dat we veel last hebben gehad van de werkzaamheden. Er komt wel geur/stank vrij van opvullen vd vloer (waren we over ingelicht) en de oliegeur is niet perse erg fijn, maar goed, daar kan dit bedrijf niets aan doen. Naderhand bleek er een klein oneffenheid in het parket te zitten, dat is zeer snel opgelost en nu is alles zoals 'nieuw'. Al met al een aanrader.
Lees verder
Erik
Heel fijn en zeer snel geholpen met een mooi resultaat
Fijn advies gekregen en snel geholpen. Ook kwaliteit van het eindresultaat is gewoonweg heel mooi . We zijn zeer tevreden!!!
Lees verder
Mario
From start to finish everything is perfect.
From the intake of our needs, arranging the work, to looking at the outcome everything was just perfect. We had our hardwood oak floor refurbished, and now house looks like new, it's amazing.
Lees verder
Christian
Pure kwaliteit en meedenken
Op voorhand al veel goede verhalen gehoord over de klantgerichtheid van dit bedrijf. Zeer tevreden over onze aankoop van een prachtige Frans eiken visgraat. Onze verbouwing verliep niet volgens plan. Pruysen parket bleef in elk fase meedenken en mede dankzij hun suggesties en flexibiliteit ligt hier een erg mooie vloer. Een regelrechte aanrader dus.
Lees verder
Fred
Prima gelegde vloer volgens gemaakte afspraken.
Prettig contact, alle tijd om de juiste keuze te kunnen maken, meedenken van oplossingen, kwaliteit en jarenlange garantie!
Lees verder
Thea colijn
super
we zijn keurig geholpen, en de vloer is super.
Lees verder
Sander
Zeer deskundig en professioneel
We hebben hout en pvc in huis gehaald van Pruysen. We zijn zeer tevreden over het hele proces vanaf aankoop tot nazorg! Absoluut aan te raden als je een mooie vloer wilt hebben! Tevens via Pruysen onze trappen laten bekleden met leer! Ook weer een aanrader!
Lees verder
Nienke
Geweldig
Pruysen heeft opnieuw een vloer gelegd . De werknemer kwam mooi optijd en komt vriendelijke en sociaal over. De vloer is netjes gelegd. Helemaal blij mee.
Lees verder
iet bakx
goed vakmanschap
zeer tevreden
Lees verder
Jan en Cora
Leveren echt vakwerk
Ons ervaring is dat het een fijn bedrijf is en dat ze vakwerk leveren. Johan heeft bij ons een prachtige vloer achter gelaten. Hij is echt een vakman rustig en vriendelijk. Een fijn bedrijf wij moesten het door omstandigheden verder naar het jaar verplaatsen maar dat was geen enkel probleem. Dit bedrijf is een echte aanrader je krijgt deskundig advies voor ons zeker 5 sterren waard. Jan en Cora.
Lees verder
Meer laden