Reviews

9.1
192 beoordelingen
Mark
Goed werk geleverd, zeer tevreden
De titel zegt t....
Lees verder
Jannie arendse
Tevreden mee
Vloer is mooi ,de bies nu ook blij mee johan heeft goed werk verricht
Lees verder
Robert
Top parketleggers met oog voor maatwerk
Afspraak geheel nagekomen ruim binnen de afgesproken tijd, goed ingeleefd in wat onze wensen waren, vakwerk geleverd & netjes gewerkt zonder stof !
Lees verder
Joep Akkermans
Vriendelijke en deskundig mensen
Prima werk geleverd
Lees verder
Jacolien
Heel klantvriendelijk
Mooie vloer, vakkundig gelegd en prima nazorg. Eerste en enige keer dat een bedrijf zelf ,na de werkzaamheden , belt om te vragen of alles in orde was!
Lees verder
Peter Schalk
Voortreffelijk geholpen en een schitterende PVC vloer
Naast een goed advies was het vooral een mooie ervaring om bij deze vloer specialist een vloer te kopen. Vakmensen in hart en nieren, die vanuit een passie voor vloeren en mooie interieurs hun klanten adviseren. Niks was tegen voor Leo, proef monsters werden aan huis gebracht en alle tijd werd er genomen om tot een goede keuze te komen. Het resultaat is dan ook werkelijk schitterend! Erg blij met de vloer, de afwerking en de gemaakte afspraken over montage en levertijd zijn nog binnen de termijnen opgeleverd! Veel positieve reacties gehad van bezoekers!
Lees verder
Johan
Kwaliteit vakmanschap en prima service
Op zaterdag besteld en de volgende woensdag 92 meter plinten geplaatst + ook nog eens de oude plinten verwijderd Kwaliteit vakmanschap vriendelijke medewerkers en uitstekende service In één woord fantastisch
Lees verder
M en W
Echt prima werk geleverd
Van begin tot eind is er goed en duidelijk gecommuniceerd. Iedereen dacht mee. Uitstekend!
Lees verder
Anja van Asch
Zeer tevreden!!
Van begeleiding voor t uitkiezen van de vloer t/m het eindresultaat zijn we super tevreden met Pruysen Parket... We hebben 22 jaar geleden een robijnvloer hier gekocht en nu zonder enige twijfel weer terug gegaan voor een nieuwe pvc vloer!!
Lees verder
Hans ‘s-Gravesande
Al jaren fijn contact
Professioneel en ervaren
Lees verder
Lex
Goede service en erg klantvriendelijk
Alles was goed geregeld en top uitgevoerd!
Lees verder
Margriet Schilders
Een geweldige zaak met echt vakmanschap.
Wij hebben onze droomvloer bij Pruysen gevonden, en zijn zeer tevreden, de vloer voldoet aan onze verwachtingen en is perfect gelegd.Echt vakwerk! De samenwerking verliep uitstekend, en afspraken werden nagekomen, kortom een fantastische zaak.
Lees verder
Bea
Prima bedrijf ! Kwaliteit ,en erg vriendelijk!
Keurig en zeer vriendelijk geholpen,prachtige en zeer ruime keuze ! Mika heeft onze vloer keurig gelegd . Iedereen bedankt hiervoor!
Lees verder
Leo
Geweldig geholpen met een nieuwe vloer.
Wij zijn, in de schowroom, fantastisch geholpen en hebben in alle vrijheid onze keus kunnen maken. Vervolgens is alles volgens planning verlopen. Wij zijn zeer tevreden.
Lees verder
Silvia
Pruysen heeft een goede vloer gelegd.
Er is veel aandacht besteedt aan de voorbereiding op het leggen van de vloer. De vloer is mooi gelegd. In het natraject zijn kleine probleempjes zoals lijmresten op de vloer opgelost.
Lees verder
Colin
Van topadvies naar vakkundig gelegde vloer!
Pruysen heeft allereerst geweldig met ons meegedacht om de mogelijkheden te bekijken om over een bestaande natuursteen tegelvloer een PVC-vloer te leggen. De vloer is vervolgens vakkundig gelegd; zowel bij het egaliseren als leggen was duidelijk dat we met vakmensen te maken hadden. De communicatie tijdens het gehele traject verdient daarnaast een compliment, zowel in de showroom, bij het inmeten, planning, leggen en nazorg!
Lees verder
Maril Hageman
Vakwerk
Snel en netjes.
Lees verder
Arjan
Geweldige service!
Pruysen heeft het ons geweldig geholpen, hadden helaas waterschade opgelopen. We zijn in de winkel wezen kijken en mochten zelfs een aantal showroom vloerdelen meenemen om thuis neer te leggen en te kijken. Offerte werd netjes en snel verzorgt, uiteindelijk werd de vloer ook snel geleverd en perfect gelegd. Alles in een zeer kort tijdsbestek, geweldige service!!
Lees verder
H.S. Prins
Fantastische klantervaring
De medewerkers van Pruysen staan altijd klaar. Wij hebben ervaring met hun pvc-vloeren. Goede kwaliteit en prijs. Naar onze mening zal geen ander bedrijf een dergelijke kwaliteit leveren. Sinds 2014, maar ook vandaag de dag.
Lees verder
Wil
Deskundige medewerkers die de klant ontzorgen
Deskundige medewerkers die de klant ontzorgen. Pruysen heeft een prachtige eiken vloer in visgraad bij ons geplaatst. Aansluitingen bij o.a. haardmeubel en kozijnen vakkundig verwerkt. Ook de PVC vloer op de eerste etage en de plinten door de gehele woning zijn super aangebracht.
Lees verder
Toon van der Zalm
alles is perfect verlopen wij zijn zeer tevreden
als boven
Lees verder
Menno
Zeer prettig
Professioneel bedrijf. Ruime keuze in vloeren. Goede advisering in aankooptraject. Daarna heel goede projectuitvoering.
Lees verder
Gerrit Roelofs
prima
Alles exact volgens afspraak
Lees verder
Haidar
Prettig ervaring
Zeer goed communicatie, mooie product en prachtig uitvoering Kortom , zeer tevreden
Lees verder
Wim
Bijzonder goede ervaring.
Mijn complimenten voor het geheel, het goede overleg, de vakkundige nette en hulpvaardige parketteurs, de afronding en het fraaie resultaat.
Lees verder
Meer laden