Reviews

9.0
169 beoordelingen
Haidar
Prettig ervaring
Zeer goed communicatie, mooie product en prachtig uitvoering Kortom , zeer tevreden
Lees verder
Wim
Bijzonder goede ervaring.
Mijn complimenten voor het geheel, het goede overleg, de vakkundige nette en hulpvaardige parketteurs, de afronding en het fraaie resultaat.
Lees verder
Kees Berende
Alle contacten met het bedrijf werden door ons als positief ervaren.
Het contact met de klant krijgt alle aandacht. Dit gold niet alleen voor het verkoopgesprek. Ook daarna is dit het geval. B.v. bij het inmeten of bij het maken van afspraken ter uitvoering van de werkzaamheden. Ook is er voor de klant een luisterend oor wanneer de vloeren daadwerkelijk worden gelegd. Kortom, men is zeer klantgericht bezig. Voorts valt op dat gemaakte afspraken v.w.b. product, prijs en verdere condities duidelijk en gestructureerd worden vastgelegd.
Lees verder
Melissa
Super!
Met goed advies en hulp de juiste vloer en kleur kunnen uitkiezen. De vloer is netjes geplaatst en alles is goed afgewerkt. Echt vakwerk. Wij zijn tevreden over de service en dat we de vloer door Pruysen hebben laten leggen.
Lees verder
Wim
Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd.
Prettig gewerkt met Pruijssen.
Lees verder
MR
Wederom een uitstekende ervaring
Inmiddels heeft Pruysen Parket bij twee huizen van ons een fraaie parketvloer gelegd. De parketteurs zijn vakmensen met hart voor hun werk en dat zie je terug in de kwaliteit die geleverd wordt. Helaas recentelijk waterschade gehad en de reparatie hiervan is keurig verzorgd en de vloer is weer als nieuw. Kortom, enkel positieve woorden over dit bedrijf. De communicatie is altijd vriendelijk en transparant. Goed advies over gebruik van parket in combinatie met vloerverwarming e.d.
Lees verder
Robin
Netjes geregeld en gelegd
Pruysen parket wordt goed gemanaged. Men komt afspraken na, heeft een project manager per project die prima bereikbaar is. Parker werd zonder haperingen en netjes gelegd. Verkoopster belde voor evt nazorg. Dat zie je niet vaak.
Lees verder
M
Top adviseur en vakmensen
Adviseur heeft goed advies, denkt mee en heeft geduld. Vakmensen die de verschillende vloeren (hout, laminaat en trapbekleding) zijn komen doen. Netjes!
Lees verder
William
Geweldige service en communicatie
Er wordt alle tijd genomen tot een keuze van de vloer te komen. Ook bij je thuis wordt alles prima doorgenomen. Tijdens het leggen van de vloer wordt er een vinger aan de pols gehouden. Het eind resultaat is prachtig! De communicatie, het meedenken, flexibiliteit en vooral de kwaliteit zijn goed. Gezien het verloop van de verbouwing iets wat je niet meer bij elk bedrijf vindt.
Lees verder
Miranda
Super
Onze ervaring is super met Pruysen. Er bleek een foutje in te zitten en dat werd meteen opgelost, alles eruit en naar een andere zaak nieuwe gaan halen en het lag ers'middags super netjes en strak in.
Lees verder
jan
Helemaal goed
Ze denken mee. Komen afspraken na en zijn daarin heel flexibel. Werken zorgvuldig en nauwkeurig. Kost je wel een paar appelflappen.
Lees verder
Marije
Pruysen Parket heeft een hoge mate van klantgerichtheid
Ik heb een prettig contact gehad met Pruysen Parket voor het aanhelen van een nieuw deel van mijn houten vloer. Dit is perfect gebeurd!
Lees verder
Marc
Niet de goedkoopste wel de beste
Prettig voortraject alvorens de opdracht. Mochten diverse vloer samples meenemen om thuis bij daglicht te kunnen bekijken. Levering zelf, op tijd en goed verlopen. Aardige medewerker, die vloer netjes gelegd heeft.
Lees verder
B.
Prima begeleiding en vakmanschap bij het leggen van de pvc vloer.
Erg blij met de mooie pvc vloer en goede plintafwerking. Top.
Lees verder
I B
Wij zijn zeer tevreden.
Wij kochten voor de 3e keer een vloer bij Pruysen. Het was een verzekerings kwestie. Dit is vanaf het begin netjes opgepakt (vochtmeting, advies, goede uitleg ed). In de winkel was er alle tijd om iets uit te zoeken. Mario dacht mee over de "leg" datum. De werkmannen werkten heel netjes. De kleine beschadigingen werden snel en netjes gemaakt. Echt super dat we een verzorgingspakket hebben gehad, heel netjes. 1 Heeeel klein verbeterpuntje. Kijk eerst of iemand de rekening wel of niet heeft betaald voordat er gezegd word dat er nog een bedrag open staat. Alles was nl betaald. Ik maak er geen probleem van, maar iemand anders misschien wel. En dan zijn het toch net die hele kleine dingen die het hem doen.
Lees verder
P.
Keurig geholpen , en alles volgens afspraak
Keurig geholpen, en alles volgens afspraak
Lees verder
Marieke
Perfect gelegd, perfecte service
Een super team: van uitzoeken, tot levering, tot plaatsing en nazorg een perfecte combinatie
Lees verder
Anoniem
Arbeid en vakmanschap is goed. Prijzen op materien extreem hoog.
Arbeid/vakmanschap is goed, contact met parketeur is vriendelijk en beleefd.
Lees verder
Erik van Braam
goede informatie, kennis van zaken, netjes gewerkt, tevreden mee. Prachtige vloer.
Tot nu toe positief. Netjes gelegd, heldere informatie. Over garantie en over hoe de vloer zich houdt kan ik nog niet veel zeggen. Vloer is nu nl drie weken "oud" .
Lees verder
Henk den Hollander
Klantgericht en vakkundig.
Onze tweede vloer bij Pruysen Parket. Wederom uitstekend geadviseerd en vakkundig gelegd. De service is uitstekend en de medewerkers zijn zonder uitzondering vriendelijk en klantgericht. In ons nieuwe huis oogst de schitterende vloer alom bewondering!
Lees verder
Piet Bernhard
Vriendelijke, kundige medewerkers en een goede service
Zie beoordeling en niets was teveel gevraagd kwamen zelfs thuis met div. PVC vloeren te kijken welke er het beste bij paste. TOP.
Lees verder
A.
Goed
Prima service en klantvriendelijk. De PVC is netjes gelegd en afgewerkt
Lees verder
Job
prima service en uitstekende parketleggers
Prettig contact met mensen die weten waar ze het over hebben. Inmiddels hebben we nu onze 3e houten vloer in de afgelopen ruim 20 jaar door Pruysen Parket laten leggen naar volle tevredenheid.
Lees verder
J.
prima
Fijn om mee samentewerken
Lees verder
A
Zeer tevreden! Klantvriendelijk en professioneel.
Van begin tot eind zijn wij keurig geholpen. Veel keus in de mooie showroom. In afwachting van het leggen van de PVC-vloer was Pruysen Parket zowel telefonisch als per mail uitstekend bereikbaar voor verdere vragen. Tussendoor werden we netjes geïnformeerd over verschillende zaken en ook na afloop is nog even contact met ons gezocht om te vragen of alles goed gegaan is. En zeker niet onbelangrijk, het eindresultaat is prachtig! Kortom, meer dan tevreden over Pruysen Parket!
Lees verder
Meer laden