pvc vloeren topimage

ZEER RUIM ASSORTIMENT PVC VLOEREN (O.A. mFLOR / FLEXXFLOORS) REGIO WAALWIJK

PVC vloeren zijn enorm populair, het is dé trend op vloerengebied. Een PVC vloer biedt u boordevol mogelijkheden. Pruysen Parket heeft een uitgebreid assortiment PVC vloeren. Naast de gangbare PVC vloeren welke voorzien zijn van een houtlook kunt u bij ons ook terecht voor PVC vloeren in een betonlook, natuursteen uiterlijk en/of verouderd metaal.

Pruysen Parket is uw partner in de zoektocht naar een PVC vloer

Voor uw nieuwe PVC vloer bent u bij Pruysen Parket aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in PVC vloeren regio Waalwijk. Kiest u voor Pruysen dan kiest u voor zekerheid. De zekerheid van een kwaliteitsvloer die geheel is afgestemd op uw wensen en die perfect is gelegd. Met garantie volgens CBW-voorwaarden.

Voordelen PVC vloer

Er zijn tal van redenen om voor een PVC vloer te kiezen van Pruysen Parket. Onze PVC vloeren kennen bijna geen nadelen, slechts voordelen:

  • Voor iedere portomonnee en stijl een PVC geschikte vloer
  • Nauwelijks van echt hout / tegels te onderscheiden
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Voelbare structuur
  • Geschikt voor vloerverwarming en/of -koeling
  • Nauwelijks tot geen contactgeluid
  • Slijtvast en uiterst duurzaam

Laat u adviseren in onze 750m² showroom

U vindt bij Pruysen Parket alle gerenomeerde merken op het gebied van PVC vloeren onder één dak. Kom daarom snel een kijkje nemen in onze royale showroom van maarliefst 750m²! Wij bieden u een zeer ruime collectie PVC vloeren gepresenteerd op royale presentatiepanelen en diverse interieurstijlen. Onze adviseurs staan u graag te woord en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw keuze. Wij denken in alles met u mee!

PVC VLOEREN STRUCTUUR MET FOTO

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube