TFD landingsfoto

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PVC VLOER VAN TFD?

De sfeervolle PVC vloeren van TFD doen u versteld staan. PVC vloeren van TFD zijn enorm comfortabel, duurzaam en eenvoudig te reinigen. TFD combineert hoge kwaliteit vloeren met veel verschillende en stijlvolle designs. Pruysen Parket heeft een ruime collectie in PVC vloeren van TFD.

Begin uw zoektocht naar een PVC vloer bij Pruysen Parket!

Voor een PVC vloer TFD bent u bij ons aan het juiste adres!  Pruysen Parket heeft een ruim aanbod in PVC vloeren van TFD. Een nieuwe vloer is een investering in uw huis, waarbij u er zeker van wilt zijn dat u kwaliteit in huis haalt. Als specialist in PVC vloeren, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat,  zijn wij dé ideale partner voor u.

Voordelen PVC vloer

De PVC vloeren van TFD staan er om bekend dat zij duurzaam en comfortabel zijn. Maar de PVC vloeren van TFD kennen nog veel meer voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Stijlvolle designs
  • Enorm slijtvast
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Comfortabel

Laat u inspireren in onze showroom

In onze showroom vindt u een zeer ruime keuze aan kwaliteitsvloeren van TFD. Van designvloeren tot PVC vloeren met een sfeervolle en landelijke uitstraling. Laat u inspireren in onze showroom ruim 750m². Onze deskundige adviseurs kijken graag met u mee.

PVC VLOEREN STRUCTUUR MET FOTO

 

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube