topimage basic gelaagd parket

ZOEKT U PARKET IN DE BUURT VAN GORINCHEM?

Pruysen Parket is in regio Gorinchem ál 25 jaar dé specialist in parket

Pruysen Parket is hét adres voor kwaliteitparket in omgeving Gorinchem. Wij zijn al 25 jaar dé specialist in parketvloeren. Wij hebben in onze showroom een ruim assortiment in plankenvloeren. Echter bieden wij u ook  patroonvloeren tot strokenvloeren. Wij voeren uitsluitend absolute kwaliteitsmerken, waaronder Chapel parket, Solidfloor en Piet Boon.

Voor ieder budget een parketvloer

Wij hebben een zeer ruime collectie in parketvloeren die altijd afgestemd is op uw behoefte. U kan kiezen voor parket uit onze royale basiscollctie of uit onze 'Personal Touch' collectie waarbij u uw eigen plank kan samenstellen. 

De allerbeste in parketleggen!

Ook dit jaar heeft Pruysen Parket wederom de beste parketleggers van Nederland in dienst. Dit is meer dan belangrijk, pas als een parketvloer kwalitatief goed gelegd wordt heeft dit positieve invloed op de duurzaamheid van uw vloer. Daarnaast is een goed gelegde vloer een parel voor het oog.

750m2 showroom - 15 min. rijden vanuit Gorinchem!

Kom naar onze showroom met meer dan 200 vloeren waarvan 20 vloeren in diverse interieurs geetaleerd. Onze showroom beschouwen wij als uw inspiratiebron. Start uw zoektocht naar de parketvloer van uw dromen! Vanuit Gorinchem is het tot onze showroom slechts een klein kwartiertje reizen met de auto. Wij verwelkomen u graag!

Parket vloeren CTA button smal2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube