topimage basic gelaagd parket

ZOEKT U PARKET OMGEVING BREDA?

Pruysen Parket is in omgeving Breda ál 25 jaar dé specialist als het gaat om parket

Als specalist in parketvloeren is Pruysen Parket al 25 jaar lang hét adres voor kwaliteitparket in omgeving Breda. Van gelaagd parket tot absoluut maatwerk, u vindt het bij ons! Wij hebben enkel parket in ons assortiment van absolute kwaliteitsmerken, waaronder Chapel parket, Solidfloor en Piet Boon.

Voor de kleine portomonnee tot absoluut maatwerk

Wij hebben een brede collectie in parketvloeren afgestemd op verschillende behoeften. U kan kiezen voor parket uit onze, qua prijs zeer voordelige basiscollectie of puur maatwerk parket waarbij werkelijk alles mogelijk is. Wij begeleiden uw vloerproject van het eerste contact tot en met de perfecte afwerking tot in het allerkleinste detail.

Kampioenen in parketleggen!

Pruysen Parket heeft al van oudsher de beste parketteurs in dienst. Jaar op jaar vallen zij in de prijzen als de beste parketlegger van ons land. De kwaliteit van het leggen is zeer belangrijk en heeft onder andere invloed op de duurzaamheid van uw vloer. Daarnaast is een goed gelegde vloer een parel voor het oog, in tegenstelling tot een vloer die kwlaitatief niet goed is gelegd.

750m2 showroom - 15 min. rijden vanuit Breda!

Wij zien onze showroom als uw inspiratiebron, met meer dan 230 eigentijdse vloeren in verschillende interieurs. Kom snel naar onze showroom van bijna 1000m² in Dussen en start uw zoektocht naar de parketvloer van uw dromen! Vanuit Breda is het slechts een klein kwartiertje rijden naar onze showroom. Wij verwelkomen u graag!

Parket vloeren CTA button smal2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube