modelvrouw houten vloer

ZOEKT U EEN HOUTEN VLOER OMGEVING TILBURG?

Regio Tilburg is Pruysen Parket al 25 jaar de naam om op te staan!

Vakmanschap, dat is het leggen van een houten vloer. Pruysen Parket beheerst dit vakmanschap al 25 jaar als niemand anders. Regio Tilburg zijn wij zijn dé specialist in houten vloeren. In ons ruime assortiment vindt u uitsluitend kwaliteitsmerken, waaronder: Solidfloor, Chapel Parket en Piet Boon. Wij bieden u een brede selectie in zowel gelaagd parket als ambachtelijk maatwerk.

Een houten vloer voor iedere stijl en budget

In ons assortiment vindt u onder andere plankenvloeren, patroonvloeren en strokenvloeren. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Pruysen Parket heeft altijd een houten vloer voor iedere stijl en budget. Kiest u een houten vloer uit aantrekkelijke basiscollectie of kiest u liever voor maatwerk? In beide opties kunnen wij veel voor u betekenen.

Puur vakmanschap

Pruysen Parket werkt al sinds 1988, het jaar van oprichting, met eigen parketleggers die hun vak beheersen tot in de perfectie. Door de jaren heen hebben wij de beste parketleggers van Nederland gecontracteerd en dat ziet u terug in het resultaat!

Bezoek onze 750 m2 showroom - 20 min. rijden vanuit Tilburg!

De deuren van onze royale showroom staan vijf dagen per week voor u open. U vindt hier een uitgebreid aanbod houten vloeren in verschillende stijlen geetaleerd in uiteenlopende interieurs. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe houten vloer. 

Wij verwelkomen u graag!

HOUTEN VLOEREN HOUT STRUCTUUR MET FOTO2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube