JA Foundation

Pruysen zet zich in voor de Stichting JA Foundation

Sinds medio 2015 is Gerard Pruysen zich enorm aan het inzetten voor de Stichting JA Foundation. De JA Foundation ondersteunt projecten ten behoeve van kansarme (wees)kinderen. Momenteel ligt de focus op Suriname. Joyce van Blerck nam in 2012 het initiatief voor de stichting. Haar droom was en is om ieder kind recht op een kans te geven. Nadat bij haar de ziekte van Huntington werd vastgesteld, besloot zij deze droom te gaan verwezenlijken. En dat doet ze goed!

De werkwijze van de JA FOundation spreekt aan. Vele vrijwilligers zetten zich dan ook in voor de stichting en er worden steeds meer hulpaanvragen gedaan. Ook Jorgen Raymann gelooft in de JA Foundation. Iedereen is enorm blij met hem als ambassadeur!

Onze openingstijden

Maandag:

Gesloten

 

Dinsdag:

10.00 - 17.30 uur

 

Woensdag:

10.00 - 17.30 uur

 

Donderdag:

10.00 - 17.30 uur

 

Vrijdag:

10.00 - 17.30 uur

 

Zaterdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

*** Vakantiesluiting ***

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 23 juli tot en met maandag 6 augustus. Vanaf dinsdag 7 augustus zijn wij u graag weer van dienst.

 

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube