PVC vloer Waalwijk

ZEER RUIM ASSORTIMENT PVC VLOEREN REGIO WAALWIJK

PVC vloeren zijn enorm populair, het is dé trend op vloerengebied. Een PVC vloer biedt u boordevol mogelijkheden. Pruysen Parket heeft een uitgebreid assortiment PVC vloeren. Naast de gangbare PVC vloeren welke voorzien zijn van een houtlook kunt u bij ons ook terecht voor PVC vloeren in een betonlook, natuursteen uiterlijk en/of verouderd metaal.

 

Pruysen Parket is uw partner in de zoektocht naar een PVC vloer
Voor uw nieuwe PVC vloer bent u bij Pruysen Parket aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in PVC vloeren regio Waalwijk. Kiest u voor Pruysen dan kiest u voor zekerheid. De zekerheid van een kwaliteitsvloer die geheel is afgestemd op uw wensen en die perfect is gelegd. Met garantie volgens CBW-voorwaarden.

 

Voordelen PVC vloer
Er zijn tal van redenen om voor een PVC vloer te kiezen van Pruysen Parket. Onze PVC vloeren kennen bijna geen nadelen, slechts voordelen:

  • Nauwelijks van echt hout / tegels te onderscheiden
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Voelbare structuur
  • Geschikt voor vloerverwarming en/of -koeling
  • Nauwelijks tot geen contactgeluid
  • Slijtvast en uiterst duurzaam

Laat u adviseren in onze 750m² showroom

U vindt bij Pruysen Parket alle gerenomeerde merken op het gebied van PVC vloeren onder één dak. Kom daarom snel een kijkje nemen in onze royale showroom van maarliefst 750m²! Wij bieden u een zeer ruime collectie PVC vloeren gepresenteerd op royale presentatiepanelen en diverse interieurstijlen. Onze adviseurs staan u graag te woord en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw keuze. Wij denken in alles met u mee!

Samen uw droomvloer realiseren?