PVC vloer Breda

DE SPECIALIST IN PVC VLOEREN REGIO BREDA

Een PVC vloer is vandaag de dag enorm populair. Het wordt gezien als dé trend op het gebied van vloeren. Met een PVC vloer hebt u boordevol mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment PVC vloeren, niet alleen in een houtlook maar ook in bijvoorbeeld een betonlook of wat dacht u van natuursteen of verouderd metaal?

 

Start uw zoektocht naar een PVC vloer bij Pruysen Parket
U bent voor een nieuwe PVC vloer bij Pruysen Parket aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in PVC vloeren. Kiest u voor Pruysen dan kiest u voor zekerheid. De zekerheid van een kwaliteitsvloer die geheel is afgestemd op uw wensen en die perfect is gelegd. Met garantie volgens CBW-voorwaarden.

 

Voordelen PVC vloer
Er zijn tal van redenen om voor een PVC vloer te kiezen van Pruysen Parket. Onze PVC vloeren kennen bijna geen nadelen, slechts voordelen:

  • Nauwelijks van echt hout te onderscheiden
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Voelbare houtstructuur
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geen contactgeluid
  • Zeer slijtvast en uiterst duurzaam

Laat u adviseren in onze showroom

U vindt bij Pruysen Parket alle kwaliteitsmerken onder één dak. Kom daarom naar onze showroom van 750m²! Wij hebben een ruime collectie PVC vloeren gepresenteerd op royale presentatiepanelen. Ook vindt u bij ons PVC vloeren gepresenteerd in diverse interieurstijlen. Kom inspiratie opdoen!Onze adviseurs doen er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw keuze. Wij denken in alles met u mee!

Samen uw droomvloer realiseren?