Houten vloeren Tilburg

ZOEKT U EEN HOUTEN VLOER OMGEVING TILBURG?

Regio Tilburg is Pruysen Parket al 25 jaar de naam om op te staan!
Vakmanschap, dat is het leggen van een houten vloer. Pruysen Parket beheerst dit vakmanschap al 25 jaar als niemand anders. Regio Tilburg zijn wij zijn dé specialist in houten vloeren. In ons ruime assortiment vindt u uitsluitend kwaliteitsmerken, waaronder: Solidfloor, Chapel Parket en Piet Boon. Wij bieden u een brede selectie in zowel gelaagd parket als ambachtelijk maatwerk.

 

Een houten vloer voor iedere stijl en budget
In ons assortiment vindt u onder andere plankenvloeren, patroonvloeren en strokenvloeren. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Pruysen Parket heeft altijd een houten vloer voor iedere stijl en budget. Kiest u een houten vloer uit aantrekkelijke basiscollectie of kiest u liever voor maatwerk? In beide opties kunnen wij veel voor u betekenen.

 

Puur vakmanschap
Pruysen Parket werkt al sinds 1988, het jaar van oprichting, met eigen parketleggers die hun vak beheersen tot in de perfectie. Door de jaren heen hebben wij de beste parketleggers van Nederland gecontracteerd en dat ziet u terug in het resultaat!

Bezoek onze 750 m2 showroom – 20 min. rijden vanuit Tilburg!

De deuren van onze royale showroom staan vijf dagen per week voor u open. U vindt hier een uitgebreid aanbod houten vloeren in verschillende stijlen geetaleerd in uiteenlopende interieurs. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe houten vloer.

Wij verwelkomen u graag!

Samen uw droomvloer realiseren?