Houten vloer Breda

BENT U OP ZOEK NAAR EEN HOUTEN VLOER REGIO BREDA?

Pruysen Parket is omgeving Breda al sinds 1988 dé specialist in houten vloeren
Het leggen van een houten vloer is puur vakmanschap. Pruysen Parket beheerst al 25 jaar als geen ander dit meesterschap. Wij zijn dé specialist in houten vloeren regio Breda. Wij voeren houten vloeren van gerenomeerde kwaliteitsmerken, waaronder: Chapel Parket, Piet Boon, SolidFloor en vele andere topmerken. Wij hebben een zeer ruime collectie houten vloeren. Van gelaagd parket tot ambachtelijk maatwerk.

 

Voor ieder budget en stijl een houten vloer
In ons assortiment vindt u een ruime collectie plankenvloeren, patroonvloeren en strokenvloeren. U hebt het voor het zeggen, kiest u een houten vloer uit onze bijzondere basiscollectie of bent u op zoek naar ambachtelijk maatwerk? Wat voor wens u ook heeft, bij Pruysen Parket bent u in de juiste handen!

 

Kampioenen in houten vloeren leggen!
Bij Pruysen Parket werken we met een eigen team van parketleggers, die hun vak beheersen tot in de finesses en dat ziet u terug in het resultaat! Onze vakmensen vallen jaar op jaar in de prijzen als de beste parketleggers van Nederland.

Kom naar onze 750 m2 showroom – 15 min. rijden vanuit Breda!

In onze showroom vindt u meer dan 20 eigentijdse vloeren met verschillende interieurs en accessoires geetaleerd. Zo proeft u meteen de sfeer en uitstraling van een houten vloer in uw stijl.

Wij verwelkomen u graag!

Samen uw droomvloer realiseren?