modelvrouw houten vloer

 

PVC- / Laminaatvloeren; een betaalbaar alternatief!

PVC- en laminaatvloeren vallen onder de categorie kunststof vloeren. Kunststof vloeren zijn geĆ«volueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich, met een ruime keuze aan designvloeren die u in elke situatie snel en gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden. Al onze PVC en laminaatvloeren hebben een natuurlijke uitstraling van hout, steen en/of marmer. Een toonbeeld van volmaaktheid die warmte en comfort uitstraalt en u het gevoel geeft van een massief houten vloer of kwalitatieve tegel.

Ontdek de voordelen!

Kunsstof vloeren hebben vele voordelen. Ten eerste zijn PVC- en laminaatvloeren niet van echt hout of steen te onderscheiden en hebben een voelbare structuur. Ook kunt u dit type vloeren zonder problemen op vloerverwarming plaatsen. Daarnaast zijn PVC- en laminaatvloeren zeer gemakkelijk in onderhoud. Tot slot hebben alle kunststofvloeren die wij ins ons assortiment voeren een uiterst hoge levensduur.

Ruim assortiment

Pruysen Parket heeft een ruim assortiment in PVC- en laminaatvloeren in verschillende soorten en de meest uiteenlopende uitvoeringen. U hebt een ruime keuze als u kiest voor een PVC- en of laminaatvloer van Pruysen Parket. Omdat wij kwaliteit net zo belangrijk vinden als u werken wij enkel met absolute topmerken van superieure kwaliteit waaronder o.a. Quick Step, Douwes Dekker, Meister, TFD, en Moduleo.

Graag vertellen wij u er meer over!

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube