modelvrouw houten vloer

 

PVC- / Laminaatvloeren; een betaalbaar alternatief!

PVC- en laminaatvloeren vallen onder de categorie kunststof vloeren. Kunststof vloeren zijn geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich, met een ruime keuze aan designvloeren die u in elke situatie snel en gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden. Al onze PVC en laminaatvloeren hebben een natuurlijke uitstraling van hout, steen en/of marmer. Een toonbeeld van volmaaktheid die warmte en comfort uitstraalt en u het gevoel geeft van een massief houten vloer of kwalitatieve tegel.

Ontdek de voordelen!

Kunsstof vloeren hebben vele voordelen. Ten eerste zijn PVC- en laminaatvloeren niet van echt hout of steen te onderscheiden en hebben een voelbare structuur. Ook kunt u dit type vloeren zonder problemen op vloerverwarming plaatsen. Daarnaast zijn PVC- en laminaatvloeren zeer gemakkelijk in onderhoud. Tot slot hebben alle kunststofvloeren die wij ins ons assortiment voeren een uiterst hoge levensduur.

Ruim assortiment

Pruysen Parket heeft een ruim assortiment in PVC- en laminaatvloeren in verschillende soorten en de meest uiteenlopende uitvoeringen. U hebt een ruime keuze als u kiest voor een PVC- en of laminaatvloer van Pruysen Parket. Omdat wij kwaliteit net zo belangrijk vinden als u werken wij enkel met absolute topmerken van superieure kwaliteit waaronder o.a. Quick Step, Douwes Dekker, Meister, TFD, en Moduleo.

Graag vertellen wij u er meer over!

Fraaie collectie kwaliteitsmerken

Pruysen Parket biedt u een ruim assortiment houten vloeren, parket, laminaat en PVC-vloeren. Steeds actueel en eigentijds. Geleverd door uitsluitend gerenommeerde fabrikanten. Blijft kiezen lastig? Dan adviseren wij u graag over de maatwerk mogelijkheden uit onze Exclusive collectie, waardoor we altijd naadloos kunnen aansluiten bij uw smaak.

Houten vloeren: plankenvloeren

Houten vloeren: patroonvloeren

Ambachtelijk parket: strokenvloeren

Ambachtelijk parket: patroonvloeren

Intro collecties

test

topimage strokenvloeren

Strokenvloeren

Stroken vloeren zijn de meest klassieke vorm van parketvloeren door de jaren heen. Strokenvloeren kenmerken zich door de smalle planken tot 9 cm en kennen vele mogelijkheden en toepassingsgebieden. Geef uw woonkamer, slaapkamer en zelfs uw keuken of badkamer een stijlvolle en klasssieke uitstraling.

Vakmanschap

Wij hebben het hier dan ook over vloeren waarbij vakmanschap een belangrijke rol speelt. Dit uit zich op de manier van leggen, de vele legpatronen, de wijze van afwerken etc. Het zijn stuk voor stuk unieke vloeren die met overgave en liefde worden gelegd en als het ware de handtekening van de parketteur vormen.

Moderne technieken

Door moderne technieken kunnen patroonvloeren veel maatvaster, kwalitatief beter en qua sortering mooier geproduceerd worden. En denk hierbij ook aan nieuwe lijmtechnieken, speciale ondervloeren en de ervaring die we hebben opgedaan bij het leggen van deze vloeren op vloerverwarming en vloerkoeling. Allemaal eigentijdse ontwikkelingen die verwerkt worden in prachtige traditionele vloeren!

Subcategorieën

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube