topimage plankenvloeren

Plankenvloeren met een persoonlijke twist

Planken vloeren bestaan uit een massief houten toplaag op multiplex. Een vloer met de voordelen van een gelaagde parketvloer en de uitstraling van een massieve plankenvloer; warm en sfeervol. De mate van werking van de vloer is door de gelaagde samenstelling nihil.  De natuurlijke basis voor ieder interieur. Daarnaast is hout een hoogwaardige en uiterst duurzaam materiaal wat feilloos samengaat met vloerverwarming in uw woning.

Customize uw nieuwe houten vloer

U kunt uw houten vloer geheel naar uw persoonlijke smaak samenstellen. Onze planken vloeren kunnen in diverse breedtes worden geleverd van 14 cm tot maarliefst 28 cm. De delen van 14 cm en 18 cm kunnen zelfs als visgraatvloer worden geplaatst. Een bijzondere combinatie van een klassiek patroon in een moderne uitvoering.

Kiest u uit de ruime sorteringen van extra robuust en rustiek voor een landelijke uitstraling of juist zeer egaal en rustig met een bis of premier sortering voor een moderne of klassieke look. De vloer kan worden voorzien van een vellingkant of u kunt de vloer laten stomen, verouderen, borstelen of roken. Tevens kunt u kiezen uit een scala aan kleurmogelijkheden, van White Wash tot Ebbenzwart. Kortom, u kunt zelf een vloer creëren met een specifiek karakter. De keuze is aan u!

Royale showroom

Wij zien onze showroom van ruim 750 vierkante meter graag als uw inspiratiebron, met maar liefst 230 eigentijds vloeren waarvan vele geetaleerd in de meest uiteenlopende interieurs zijn wij één van de grootste parketspeciaalzaken van Nederland. In onze showroom verkopen wij onder andere parket van Solidfloor, Piet Boon, FB Hout, Celeno en SelectWood.

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube