topimage houtenvloeren

Houten vloeren van Pruysen Parket

Een houten vloer brengt warmte en sfeer in  uw interieur. Een houten vloer past bij elke smaak en in iedere stijl en staan bekend om hun prachtige uitstraling en uitgebreide variëteit in kleuren. Daarnaast is hout een hoogwaardige en uiterst duurzaam materiaal wat feilloos samengaat met vloerverwarming in uw woning. Niet voor niets dat een houten vloer de meest populaire vloerbekleding van dit moment is!

Ruim assortiment planken en patronen

Houten vloeren zijn er in verschillende houtsoorten en in diverse uitvoeringen. Van het populaire eiken tot het exotische afzelia, van gelaagd parket tot massieve vloerdelen en van stroken tot patronen zoals de befaamde visgraat. U hebt een ruime keuze als u kiest voor een houten vloer van Pruysen Parket. Wij hebben dan ook een uitgebreide en stijlvolle collectie in planken vloeren en patroonvloeren van o.a. Chapel, Inpa, Hollandsche Vloeren, Grigio en niet te vergeten onze eigen Pruysen Touch. In onze showroom van ruim 750 vierkante meter vindt u altijd de vloer die past bij uw wensen en smaak!

Gelaagde samenstelling

De meeste houten vloeren vandaag de dag zijn opgebouwd uit lagen, de zogenoemde gelaagde houten vloer. Met een toplaag van 3 tot 6 mm eiken hout die kruislings is verlijmd op een tussen- en onderlaag. Hierdoor ontstaat een zeer stabiele vloer. De vloeren zijn in diverse breedtes en afwerkingen leverbaar, zoals bijvoorbeeld het populaire gerookt en wit geolied eiken. 

Graag vertellen wij u er meer over!

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube