topimage strokenvloeren

Strokenvloeren

Stroken vloeren zijn de meest klassieke vorm van parketvloeren door de jaren heen. Strokenvloeren kenmerken zich door de smalle planken tot 9 cm en kennen vele mogelijkheden en toepassingsgebieden. Geef uw woonkamer, slaapkamer en zelfs uw keuken of badkamer een stijlvolle en klasssieke uitstraling.

Vakmanschap

Wij hebben het hier dan ook over vloeren waarbij vakmanschap een belangrijke rol speelt. Dit uit zich op de manier van leggen, de vele legpatronen, de wijze van afwerken etc. Het zijn stuk voor stuk unieke vloeren die met overgave en liefde worden gelegd en als het ware de handtekening van de parketteur vormen.

Moderne technieken

Door moderne technieken kunnen patroonvloeren veel maatvaster, kwalitatief beter en qua sortering mooier geproduceerd worden. En denk hierbij ook aan nieuwe lijmtechnieken, speciale ondervloeren en de ervaring die we hebben opgedaan bij het leggen van deze vloeren op vloerverwarming en vloerkoeling. Allemaal eigentijdse ontwikkelingen die verwerkt worden in prachtige traditionele vloeren!

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op idee├źn. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube