topimage houtenvloeren

Ambachtelijk parket met de grandeur van weleer

De belangstelling voor houten vloeren is de afgelopen jaren enorm toegenomen en daar speelt Pruysen Parket al jaren een rol in. Enerzijds vindt er een ontwikkeling plaats die zich richt op compleet afgewerkte en eenvoudig te leggen parketvloeren en anderzijds is er een sterke stroming die juist de traditionele parketvloer koestert, waarbij traditioneel niet verward moet worden met ouderwets maar juist een verwijzing is naar ambachtelijk gelegde vloeren met de grandeur van weleer! Wij hebben het hier dan ook over vloeren waarbij vakmanschap een belangrijke rol speelt. Dit uit zich op de manier van leggen, de vele legpatronen, de wijze van afwerken etc. Het zijn stuk voor stuk unieke vloeren die met overgave en liefde worden gelegd en als het ware de handtekening van de parketteur vormen.

Ruim assortiment patronen en stroken

Houten vloeren zijn er in verschillende houtsoorten en in diverse uitvoeringen. Van het populaire eiken tot het exotische afzelia, van gelaagd parket tot massieve vloerdelen en van stroken tot patronen zoals de befaamde visgraat. U hebt een ruime keuze als u kiest voor een houten vloer van Pruysen Parket. Wij hebben dan ook een ruim assortiment in patroonvloeren en strokenvloeren (tapis) van o.a. Solidfloor, Piet Boon, Chapel, FB hout, Z-parket en Selectwoord.

Moderne technieken

Heeft de tijd dan stil gestaan? Integendeel, de basis van de parketvloeren is en blijft hout, dat door de moderne technieken veel maatvaster, kwalitatief beter en qua sortering mooier geproduceerd kan worden. En denk hierbij ook aan nieuwe lijmtechnieken, speciale ondervloeren en de ervaring die we hebben opgedaan bij het leggen van deze vloeren op vloerverwarming en vloerkoeling. Allemaal eigentijdse ontwikkelingen die verwerkt worden in prachtige traditionele vloeren!

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube