geluidsisolatie

Geluidscomfort: een weldaad voor iedereen

U heeft uw vloer met zorg uitgekozen en geniet elke dag weer van het prachtige resultaat. Dan zou het jammer zijn dat het minste of geringste wat geluid voortbrengt, zoals lopen of een stoel verschuiven, gaat overheersen. Zeker als u naaste buren heeft, zoals in een appartement, wilt u een ander daar niet mee tot last zijn. Maar u wilt natuurlijk ook zelf daar geen hinder van ondervinden. Gelukkig biedt Pruysen Parket uitkomst.

Minimaliseren van het geluid

Wij werken uitsluitend met TNO-gecertificeerde ondervloeren die geheel voldoen aan de eisen ten aanzien van geluidsreductie. U bent dus verzekerd van een optimaal geluidscomfort.

Met de complimenten van uw buren

Contactgeluid is het geluid dat u veroorzaakt naar uw buren toe. Vooral in appartementencomplexen speelt contactgeluid een belangrijke factor. Vandaar dat er meestal de eis wordt gesteld om het geluid met tien decibel te reduceren. Pruysen Parket biedt bij elke vloer uit de collectie een ondervloer die geheel aan deze eis voldoet. Bij onze ondervloeren ontvangt u tevens een TNO-certificaat met de bijbehorende testresultaten.

Heerlijk rustig in uw eigen huis

Loopgeluid is het geluid dat uzelf in u eigen ruimte veroorzaakt. Wandelen door de woonkamer, aan tafel gaan: het zijn normale, dagelijkse bezigheden waarvan u uiteraard zelf zo min mogelijk geluidshinder wilt ondervinden. Pruysen Parket heeft daarvoor de perfecte oplossingen.

Vastgelijmde vloer

Wilt u absoluut geluidscomfort? Dan adviseren we een zogeheten stille vloer. Door onze vloer op uw cementdekvloer vast te lijmen verdwijnt ook de lucht ertussen, waardoor er geen geluid meer weerkaatst wordt. Daarmee is een vastgelijmde vloer de meest stille vloer die u zich maar kan wensen.

Speciale onderlaag

Gaat uw voorkeur uit naar een losse, ofwel zwevende vloer? Dan leggen we een ondervloer die extra geluidsreductie geeft. Dat is niet alleen prettig voor uzelf maar tevens voor de mensen in de ruimte onder u. Ook ideaal voor in de kinderkamer!

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Gratis vloerinspectie aanvragen

bg vloerinspectie
Wilt u weten wat er met uw vloer mogelijk is? Vraag een inspectie aan!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op idee├źn. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube