pvc vloeren topimage

ZOEKT U EEN PVC VLOER REGIO GORINCHEM? (O.A. mFLOR / FLEXXFLOORS)

Een PVC vloer is vandaag de dag enorm populair. Het wordt gezien als dé trend op het gebied van vloeren. Met een PVC vloer hebt u boordevol mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid assortiment PVC vloeren, niet alleen in een houtlook maar ook in bijvoorbeeld een betonlook of wat dacht u van  natuursteen of verouderd metaal?

Start uw zoektocht naar een PVC vloer bij Pruysen Parket

U bent voor een nieuwe PVC vloer bij Pruysen Parket aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in PVC vloeren. Kiest u voor Pruysen dan kiest u voor zekerheid. De zekerheid van een kwaliteitsvloer die geheel is afgestemd op uw wensen en die perfect is gelegd. Met garantie volgens CBW-voorwaarden.

Voordelen PVC vloer

Er zijn tal van redenen om voor een PVC vloer te kiezen van Pruysen Parket. Onze PVC vloeren kennen bijna geen nadelen, slechts voordelen:

  • Voor iedere portomonnee een PVC vloer
  • Nauwelijks van echt hout te onderscheiden
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Voelbare houtstructuur
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geen contactgeluid
  • Zeer slijtvast en uiterst duurzaam

Laat u adviseren in onze showroom

U vindt bij Pruysen Parket alle kwaliteitsmerken onder één dak. Kom daarom naar onze showroom van 750m²! Wij hebben een ruime collectie PVC vloeren gepresenteerd op royale presentatiepanelen. Ook vindt u bij ons PVC vloeren gepresenteerd in diverse interieurstijlen. Kom inspiratie opdoen!Onze adviseurs doen er alles aan om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw keuze. Wij denken in alles met u mee!

PVC VLOEREN STRUCTUUR MET FOTO

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube