Pruysen Parket aanwezig op NK Parketleggen

Over een aantal weken start in Evenementenhal Gorinchem alweer de achtste editie van Vakdagen Parket & Woninginrichter. De enige grote vakbeurs speciaal voor parketteurs en woninginrichters. Tijdens deze beurs vindt ook het NK Parketleggen plaats in de ActieArenA. Er zijn nog nooit zoveel deelnemers geweest: 5 junioren en 27 senioren. Namens Pruysen Parket strijd Henk Pruysen om de titel.

Over Vakdagen Parket & Woninginrichter

Tijdens de beursdagen organiseert Evenementenhal samen met het Platform Parketbranhce en het Gild van Gediplomeerde Parketteurs een doorlopende demonstratieshow. Bezoekers zien op het ‘Demoplein’  de hele dag door presentaties van interessante en innovatieve (nieuwe) producten, machines en installatie- en afwerkmethoden.

Locatie

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Onze openingstijden

Maandag:

Gesloten

 

Dinsdag:

10.00 - 17.30 uur

 

Woensdag:

10.00 - 17.30 uur

 

Donderdag:

10.00 - 17.30 uur

 

Vrijdag:

10.00 - 17.30 uur

 

Zaterdag:

10.00 - 17.00 uur

 

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

*** Vakantiesluiting ***

In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van maandag 23 juli tot en met maandag 6 augustus. Vanaf dinsdag 7 augustus zijn wij u graag weer van dienst.

 

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube