topimage basic gelaagd parket

BENT U OP ZOEK NAAR PARKET REGIO WAALWIJK?

Al 25 jaar is Pruysen Parket dé specialist in parket

Pruysen Parket is hét adres voor kwaliteitparket in omgeving Waalwijk. Wij zijn al 25 jaar dé specialist in parketvloeren. Wij bieden hebben een ruim assortiment in gelaagd parket. Echt kunnen wij u ook absoluut maatwerk. Wij voeren uitsluitend bsolute kwaliteitsmerken, waaronder Chapel parket, Solidfloor en Piet Boon.

Ruime collectie parketvloeren

Wij hebben een zeer ruime collectie in parketvloeren die altijd afgestemd is op uw behoefte. U kan kiezen voor parket uit onze voordelige Basic collectie, parket uit de Original collectie met vele extra's of absoluut maatwerk parket uit de Exclusive collectie.

De beste parketleggers!

Ook dit jaar heeft Pruysen Parket wederom de beste parketleggers van Nederland in dienst. Pas als een parketvloer kwalitatief goed gelegd wordt heeft dit positieve invloed op de duurzaamheid van uw vloer. Daarnaast is een goed gelegde vloer een parel voor het oog.

750 m2 showroom - slechts 15 min. rijden vanuit Waalwijk!

Kom naar onze showroom met meer dan 230 vloeren in diverse interieurs. Onze showroom beschouwen wij als uw inspiratiebron. Start uw zoektocht naar de parketvloer van uw dromen! Vanuit Waalwijk is het tot onze showroom slechts een klein kwartiertje reizen met de auto.

Graag zien wij u binnenkort in onze showroom!

Parket vloeren CTA button smal2

 

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube