topimage exclusive houten vloeren

BENT U OP ZOEK NAAR PARKET OMGEVING DEN BOSCH?

Pruysen Parket heeft het grootste assortiment aan parketvloeren!

Als specalist in parket heeft Pruysen Parket al meer dan 25 jaar lang het grootste assortiment aan parketvloeren in heel Nederland. Van plankenvloerenpatroonvloeren tot strokenvloeren, wij bieden het u! Bij ons vindt u enkel parket van kwaliteitsmerken, waaronder Solidfloor, Chapel parket, Piet Boon en Z-Parket.

Parket voor ieder budget en voor elke stijl

U vindt bij ons altijd een passende parketvloer ongeacht uw budget en ongeacht uw voorkeur voor een bepaalde interieurstijl. U kan kiezen voor parket uit onze uitgebreide basiscollectie of absoluut maatwerk waarbij de keuze aan u is en werkelijk alles mogelijk is. Of u nu gaat voor modern, landelijk, sfeervol of klassiek... Pruysen Parket heeft het.

De beste parketlegger van Nederland!

Pruysen Parket gaat voor de hoogste kwaliteit, daarom hebben wij al vele jaren op rij de beste parketteurs in dienst. Niet voor niets worden onze parketleggers keer op keer uitgeroepen tot de beste parketleggers van Nederland. Het leggen van de vloer heeft invloed op de duurzaamheid van uw vloer en tevens is een goed gelegde vloer een parel voor het oog.

Royale showroom

Onze showroom zien we graag als uw inspiratiebron, met maar liefst 230 eigentijds vloeren met verschillende interieurs. Kom snel naar onze showroom van bijna 1000m² in Dussen en start uw zoektocht naar de parketvloer van uw dromen!

Parket vloeren CTA button smal2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube