renovatie parketvloer

Uw parketvloer schuren

Heeft u al jaren een mooie parketvloer in uw woning en is deze aan een opknapbeurt toe? Wij kunnen uw vloer weer de uitstraling geven van weleer of de houten vloer juist voorzien van een mooie nieuwe  kleur. Met de huidige afwerkmethoden wordt het onderhoud van uw vloer vaak nog gemakkelijker. Alle krassen, vlekken en deuken zijn sowieso weg te werken.  Ook parketvloeren waar u al jarenlang plezier van heeft gehad, kunnen feilloos worden opgeknapt. De enige voorwaarde is wel dat er nog genoeg ‘body’ op zit. Om exact te bepalen wat uw wensen en mogelijkheden zijn, komt Pruysen Parket eerst bij u thuis langs voor een gedegen advies.

Stof arme schuur techniek!

Groot onderhoud aan uw vloer bestaat uit het schuren van uw parket, gevolgd door een afwerking tot in detail. Gelukkig hoeft u wat dat schuren betreft tegenwoordig geen vrees meer te hebben, want dat doen we geheel volgens de nieuwste stof arme schuur techniek. Zo hoeft u na de renovatie dus niet aan een grote schoonmaak te beginnen!

Nu slechts 6% BTW op het schuren van uw parketvloer

Het btw-tarief op arbeidskosten bij de renovatie (waaronder het schuren van uw parketvloer) is verlaagd van 21% naar 6%. Het 6%-tarief is van toepassing op het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning.

Gratis vloerinspectie

Vraag nu een gratis vloerinspectie aan en laat u geheel kosteloos en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden om uw vloer een andere uitstraling te geven.

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Gratis vloerinspectie aanvragen

bg vloerinspectie
Wilt u weten wat er met uw vloer mogelijk is? Vraag een inspectie aan!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube