topimage exclusive houten vloeren

BENT U OP ZOEK NAAR EEN HOUTEN VLOER?

Bij Pruysen geloven we in de kracht van hout. Vanwege de ongekende kwaliteit, maar ook vanwege de mooie uitstraling en de vele afwerkmogelijkheden. Een houten vloer zorgt voor warmte en sfeer, de basis voor ieder interieur. Een houten vloer past werkelijk bij iedere stijl. Niet voor niets dat een houten vloer de meest populaire vloerbekleding van dit moment is!

Uw zoektocht naar een houten vloer begint bij Pruysen Parket!

Wij zijn al 25 jaar de specialist op het gebied van houten vloeren, niet veel bedrijven doen het ons na. Wij bieden u een uiteenlopende selectie aan plankenvloeren, patroonvloeren en strokenvloeren. Kwaliteit staat bij ons voorop en spreekt onder andere uit de merken die wij voeren: Solidfloor, Z-Parket, Pietboon, Chapel.

Een houten vloer voor elke stijl en portemonnee

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat bij Pruysen Parket vindt u een uitgebreide selectie aan houten vloeren voor iedere stijl en portemonnee. Of u nu op zoekt bent naar een houten vloer zeer aantrekkelijk in prijs, een uitgebreide keuze met vele extra’s of onze 'Personal Touch' collectie waarbij u het voor het zeggen heeft en uw eigen houten vloer kan samenstellen, bij Pruysen Parket is het allemaal mogelijk.

Nederlands Kampioen parket leggen

Ook dit jaar is Pruysen Parket uitgeroepen tot één van de beste bedrijven in parketleggen. Het leggen van de vloer is een essentieel onderdeel van het totale traject. Een goed gelegde houten vloer is een parel voor het oog en zorgt voor minder problemen.

Showroom 750m²

Onze adviseurs staan u graat te woord in onze showroom van ruim 750m². Wij bieden u persoonlijke aandacht vertaald naar een passend advies op maat. In onze showroom vindt u niet minder dan 230 eigentijdse vloeren in verschillende stijlen en royale interieurs. Wij garanderen u naast passend advies op maat een service die past bij het niveau van onze vloeren.

HOUTEN VLOEREN HOUT STRUCTUUR MET FOTO2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube