modelvrouw houten vloer

U ZOEKT EEN HOUTEN VLOER OMGEVING WAALWIJK

Pruysen Parket is regio Waalwijk van oudsher een naam om op te staan

Wij zijn dé specialist in houten vloeren regio Waalwijk, al 25 jaar lang. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat maken enkel kwaliteitsmerken onderdeel uit van ons assortiment, waaronder: SolidFloor, Avance Floors, Chapel Parket en Z-Parket. 

Een houten vloer voor ieder budget en stijl

Wij hebben een uitgebreid aanbod in houten vloeren. Varierend van plankenvloerenpatroonvloeren tot strokenvloeren. Bij Pruysen Parket hebt u volop keuzemogelijkheden. Kiest u voor onze bijzondere basiscollectie of prefereert u liever maatwerk? Bij Pruysen Parket is de keuze aan u.

Kampioenen in het leggen van houten vloeren!

Al sinds 1995 vallen de parketleggers van Pruysen Parket ieder jaar opnieuw in de prijzen op de Nederlandse Kampioenschappen Parketleggen. Wij zijn daarom ook erg trots op onze vakmensen die hun vak tot in de perfectie beheersen. En die perfectie komt tot uiting in de door ons gelegde houten vloeren.

Kom snel naar onze showroom - 15. minuten reizen vanuit Waalwijk

U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen. Meer dan 20 unieke houten vloeren gepresenteerd in de meest uiteenlopende interieurs kunt u bezichten in onze showroom. Daarnaast kunt u tal van houten vloeren bekijken op royale presentatiepanelen. Onze adviseurs helpen u graag verder in uw zoektocht naar een houten vloer.

Wij verwelkomen u graag!

HOUTEN VLOEREN HOUT STRUCTUUR MET FOTO2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube