modelvrouw houten vloer

ZOEKT U EEN HOUTEN VLOER REGIO DEN BOSCH?

Omgeving Den Bosch is Pruysen Parket dé specialist in houten vloeren

Sinds 1988 is Pruysen Parket dé specialist in houten vloeren regio Den Bosch. In ons assortiment voeren wij uitsluitend houten vloeren van gerenomeerde A-merken, waaronder: Chapel Parket, Piet Boon en SolidFloor. U vindt in ons assortiment een ruim aanbod van gelaagd parket tot ambachtelijk maatwerk.

Voor elke portomonnee een houten vloer

Pruysen Parket biedt voor iedere portomonnee een ruime keuze. Of u nu kiest voor een houten vloer uit onze voordelige basiscollectie, een houten vloer met vele keuzemogelijkheden en opties. Pruysen Parket heeft altijd een houten vloer úw budget en stijl. Wij bieden u een uitgebreide keuze in zowel plankenvloeren als patroonvloeren en strokenvloeren.

De nummer 1 in houten vloeren

Pruysen Parket werkt altijd met een eigen team van parketleggers, die hun vak finesses beheren. Dat ziet u zonder twijfel terug in het resultaat! Niet voor niets dat onze parketleggers ieder jaar op rij uitgeroepen worden tot dé beste parketleggers van Nederland.

750 m2 showroom

Kom snel naar onze royale showroom van 750m2 groot en laat u versteld staan van de mogelijkheden. U vindt in onze showroom een uitgebreid assortiment in houten vloeren in diverse interieurs. Onze showroom zien wij graag als uw inspiratiebron in uw zoektocht naar een houten vloer.

Wij verwelkomen u graag!

HOUTEN VLOEREN HOUT STRUCTUUR MET FOTO2

Zoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube