topimage original houten vloeren

Bent u op zoek naar een eiken vloer?

Bij Pruysen geloven we in de kracht van eiken. Vanwege de onberispelijke kwaliteit, maar ook vanwege de mooie uitstraling van deze houtsoort en de vele afwerkmogelijkheden bij een eiken parketvloer. Eiken is verkrijgbaar in diverse sorteringen. Van landelijk stoer tot strak, modern. Of anders gezegd: van rustig tot zeer levendig. De keuze is aan u!

Begin uw zoektocht naar een eiken vloer bij Pruysen Parket! Wij staan al 25 jaar voor kwaliteit en vakmanschap.

Uw zoektocht naar een eiken vloer begint bij Pruysen Parket. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van eiken vloeren zijn wij dé vakspecialist van heel Nederland. Wij gaan enkel voor het beste; topkwaliteit, perfecte service en een ongekende afwerking.

Een eiken vloer voor iedere stijl en budget

Een eiken vloer uitkiezen wordt pas echt leuk wanneer u de keuze hebt uit talloze stijlen geschikt voor ieder budget. U hebt ruime keuze in ons uitgebreide assortiment. Wij hebben een ruime keuze in plankenvloerenpatroonvloeren en strokenvloeren. Of u nu op zoek bent naar een moderne eiken vloer of een klassieke eiken vloer, bij Pruysen Parket vindt u meer dan 200 eigentijdse eiken vloeren onder één dak.

De allerbeste in eiken vloeren

Pruysen Parket is de allerbeste parketteur voor een eiken vloer uit heel Nederland. Niet voor niets worden onze parketleggers keer op keer uitgeroepen tot de beste parketteurs van heel Nederland. U bent gegarandeerd van topkwaliteit.

Persoonlijk advies

Kom snel naar onze showroom in Dussen en neem een kijkje in onze showroom van ruim 750m² met meer dan 230 eigentijdse eiken vloeren in diverse stijlen. Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies op maat. Laat onze showroom uw inspiratiebron zijn.

Eiken vloeren CTA button smalZoek op deze site

Roomplanner

roomplanner Kies heel gemakkelijk de vloer die het beste in uw interieur past. Met deze handige online tool kunt u uw interieur inrichten met een breed scala aan vloeren. U krijgt een realistische weergave van hoe uw droomvloer in uw interieur staat!
 
 

Afspraak maken

bg afspraakmaken
Wilt u snel geholpen worden? Maak een afspraak met onze vloerspecialisten!
 
 

Thuis inspiratie opdoen?

Documentatie aanvragen
Onze documentatie brengt u op ideeën. Wij sturen het u graag toe!
 
 

Volg ons ook op:

facebooklinkedinyoutube